Two-Face most meghalt, vagy mi?
Láttam a filmet, (Batman: A Sötét Lovag) és abban úgy volt hogy Harveyt elvileg Batman megölte.
DE: olvasgattam neten egy kicsit, és sok olyan kommentet láttam hogy életben van. (ja egyébként az új Batman filmben volt egy olyan rész ahol Bane felmutatta a gothemieknek Harvey Dent, vagyis Two-Face képét.
Nem tudom pontosan hogy Bane mit mondott rá akkor, mert majdnem 1 hónapja láttam a filmet. :S
Na de akkor: Two-Face életben maradt vagy meghalt?
Two-Face (sajnos) meghalt. Leesett az épületről, hála Batman-nek. El is temették a film végén.
Bane azért mutogatta a képét, mert elmondta Gotham-nek, hogy a Dent-törvény egy hazugság. Hogy Harvey Dent ölte meg azokat az embereket, akiknek a meggyilkolásával Batman-t vádolják.(Korrupt rendőr, Salvatore Maroni, annak sofőrje, stb.)
Remélem tetszettek a filmek és kielégítő választ adtam.
A filmek ki*aszottul jók voltak, (már bocsi a kifejezésért) de nekem a 2. rész valamiért jobban tetszett. Valahogy Joker meg Two-Face karaktere jobban bejött mint Bané. :))
Sajnálom hogy Two-Face-nek meg kellett halnia, pedig ő is kedvencem volt. :(
De csalódtam, mert azt hittem Joker megjelenik egy kicsit a The Dark Knight Rises-ben. :( Tudom hogy Heath Ledger meghalt, de azért elvártam volna hogy berakják egy szerepre.
Szerintem a Nolan-féle Batman filmek legeslegjobbak!!! :D
Igazi Batman-rajongó lettem tőlük.
"Tudom hogy Heath Ledger meghalt, de azért elvártam volna hogy berakják egy szerepre."
Na azt mégis hogy ? :)
Mondjuk igaz, Heath Ledgernél jobb Joker nem is volt és soha nem is lesz.
Amúgy meg azért gondoltam hátha berakják, mert a Sötét Lovag végén csak ott marad lógva az épület tetején, és hogy valahogy kiszabadul aztán tovább szekálja Batmant.
De mondjuk így is nagyon jó a film ahogy van!
Csak hát előtte rengeteget gondolkodtam ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!