Romantikus filmek érdekelnének (csöpögős, sírós, romantikus)! Remélem sokan küldtök ötleteket (csak címek érdekelnének, SOK és link nem), ki mit tudna ajánlani?
Figyelt kérdés
Eléggé olyan hangulatban vagyok,hogy jó lenne nézegetni ilyen filmeket!
MINDEN romantikus filmet,ami eszetekbe jut írjatok légyszi. Köszönöm előre is!! :)
16/L
2012. szept. 17. 01:10
1/4 anonim válasza:
PS. I love you, Holiday, Szilveszter éjjel, Éjjel a parton, Levelek Júliának, 50 első randi, Emlékezz rám, Kedves John, Igazából szerelem, Szökőhév, Boldogító talán
2/4 Adri baba válasza:
Kulonleges valentinnap,notebook,seta a multban,keith
3/4 anonim válasza:
500 nap nyár
Szerelem és más drogok
Szerelmünk lapjai
A szerelem határai
Fogadom
A felhők fölött 3 méterrel
Éjfélkor Párizsban
Vizet az elefántnak
Büszkeség és balítélet
Benjamin Button különleges élete
Szerencsecsillag
Értelem és érzelem
Emlékezz rám
Ausztrália
Míg a jackpot el nem választ
Végy és vezeklés
Jane Eyre
Ház a tónál
Step up
Casanova
Örök kaland
Moulin Rouge
Sztárom a párom
A suttogó
Hirtelen harminc
Los Angeles-i tündérmese
+ az összes Disney-mese :)
Én ezeket láttam, a többségük nagyon jó-
Remélem tudtam segíteni!
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm minden kedves válaszadónak!!! Párat már láttam a felsoroltak közül,de a többségét nem...:) Nagyon köszönöm mégegyszer!
2012. szept. 30. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!