Mi ennek a filmnek a címét?
Régóta gondolkodom a címén...ázsiai színész a főszereplő és ha minden igaz elég komolyan bele szólt a rendezésbe. Ha minden igaz hoolywood-i alkotás. Verekvős film.
A film egy jellegzetessége megmaradt bennem: a bunyós jeleneteknél igazából ütötték-verték egymást a kamera előtt. Ha valaki vérzett a filmvásznon, az igazából is vérzett. Ha eltört egy csont az igazából is eltört.
Dokumentum filmet is csináltak róla, mert annyira új volt ez a fajta filmezési módszer.
Hát remélem azért adtam támpontokat.
Várom az ÉRTELMES válaszokat.
Szerintem Jackie Chan-re gondolsz.Hollywoodban forgat,és sok filmjében társrendező volt.Minden filmjében igazi jelenetek láthatók,nincsenek kaszkadőrjei,és igen egy dokumentum filmeb ő maga mondta,hogy a jelenetek forgatása alatt,van hogy eltörik egy ujj,egy kéz,vagy láb,vagy reccsen egy-két borda,de így hiteles.
Tőlem ennyire tellett.Remélem segítettem ha nem,akkor sok sikert a keresésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!