Miről szól az Elcserélt lányok 23. része? és a 24-dik?
Figyelt kérdés
POntosan kérme, bár főleg az érdekel, hogy mi van Bay és Emmett kapcsolatával
és Daphne-val meg a konyhával, ahol dolgozik
láttam már, mind a 2 részt, csak angolul és nem minden tértettem meg
2012. szept. 15. 14:05
1/1 anonim válasza:
Bay szakított Emmett-tel, mert bevallotta neki, hogy megcsalta Simone-vel, egyszer feküdtek le. De Emmett nagyon megbánta, hisz nem akarta, csakis Bay-et szereti. Most külön vannak. Nem tudom mi lesz ebből.
Daphne konyhában dolgozik, majd mosogató is lesz, de nem hagyja magát, újra bizonyít, és hideg salátákat fog készíteni konyhában. Tovább nem tudom.
Itt is lehet megnézni, méghozzá feliratos! :-) Sorba lehet nézni, figyeljék a számokat: 1 x 1, 1 x 2, 1 x 3.. és így tovább. Sajnos pár rész hiányzik belőlük, de keresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!