Nem tudom a film címét. Valaki segítene nekem?
Figyelt kérdés
A XVIII. században játszódik, úgy rémlik Mária Terézia egyik gyerekéről van szó. A fiú fiatalon hal meg (12-14 éves korban).. úgy rémlik valamilyen nagy érdeklődést mutat apja gyűjteménye után. Szülei matróz/tengerész iskolába iratják be ahol igen kemény kiképzést adnak. Komoly betegséggel küzd, epilepsziára utaló nyomokra emlékszek.. gondolok itt remegés, habzó száj, ilyesmi. Miután betegsége komolyabbra fordul, dadájával vidékre költöznek, néha meglátogatja édesanyja. Itt, vidéken éri a halál. Legjobb barátja testvére.2012. szept. 15. 13:10
1/2 anonim válasza:
Az elfelejtett herceg (The Lost Prince, 2003).
Google:
period+movie|film+"son of"+epilepsy|epileptic+queen|king+docks|sailor|shipmate
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Több évet vártam erre a filmre! Szó szerint! :)
2017. márc. 8. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!