Valami uccagyerekes film?
Figyelt kérdés
Tudjátok mire gondolok, ilyen züllöt a gyerek, lázad, stb. Szóval ilyen filmeket keresnék. Birnátok segíteni? Verekedés, füvezés, lógás, stb.. :)2012. szept. 13. 15:48
2/12 anonim válasza:
A graffiti királya
Igaz életrajzi film , de a csávó benne az uccáról tör fel
3/12 A kérdező kommentje:
A graffiti királyát láttam már, ez az istenek városa érdekesnek tünik, köszi! :) Azért mondhattok még, ha van valami! Legjobban annak örülnék, ha olyan mondanátok, ami egy 18éves körüli gyerekről szól!
2012. szept. 13. 16:22
4/12 anonim válasza:
Mi ez a szar?Itt senki nem tud írni?Csodálom,hogy ilyen heJJesírással nem kerültetek az uCCára.
A kérdésre válaszolva:Skinning(sisanje)ilyesmi film,bár füvezés nincs benne.
5/12 A kérdező kommentje:
fájós foggal megnézném, hogy Te mennyire figyeled a helyesírásod, és 1 szó nem a világvége :)
2012. szept. 13. 17:11
6/12 anonim válasza:
A fogam nem a kezemen van :)
Én is elgépelek néha dolgokat,de azért ez a helyesírási hiba elég gyakori,és szemetszúró,csak azért hívtam rá fel a figyelmedet,ezen nem kell besértődni.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem besértődtem.. Nem a kezemen van, igen nem ott, de akkoris fáj, elvonja a figyelmet. Szerinted nemtudom hogy kell írni az uCCát?...
2012. szept. 13. 18:10
8/12 anonim válasza:
Hesher című filmben van egy érdekes figura, ajánlom :)
9/12 A kérdező kommentje:
Holnap rá hesszelek, köszi! :)
2012. szept. 13. 19:34
10/12 anonim válasza:
Megeshet,hogy nem tudod,hogyan kell írni,én nem ismerlek,ezért nem tudhatom.
De rendben van,vita lezárva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!