Tudtok ezekhez hasonló animéket? Vagy már mindet felsoroltam?
Lovely Complex
Kimi ni Todoke 1-2
Clannad
Peach girl
Special A
Toradora
Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi
Hakuouki
Bokura ga ita
Green Green
Kaichou wa Maid-sama
Itazura na kiss
Gakuen Alice
Kyou, Koi wo Hajimemasu
Aishiteruze Baby
Ayashi No Ceres(regebbi de jó)
Fruits Basket
Nana
Paradise kiss
Hakushaku to Yousei
Hana Yori Dango(régebbi de nagyon jó :))
Inu x Boku SS
Kimi ga Nozomu Eien
Otome Youkai Zakuro
Suzuka
Vampire Knight
Imádom a Kimi ni todoke-t, kedvencem! :D ♡
Leírom azokat, amik az eszembe jutnak, nekem tetszettek, te is adhatsz esélyt nekik. :) Ja, és amúgy írok róluk véleményt, ha nem baj!
*Acchi Kocchi*
Picit gyerekesnek tűnhet, de nagyon aranyos. :)
*Hyouka*
Ez nem csak romantikus, de nagyon jó! Szerintem tetszene! :) Egyébként 2 fiúról és 2 lányról szól, kb. 15 évesek. Róluk szól, és az ő klubjukról. :) A szerelmi szálakat is imádom benne, alig várom a vasárnap/hétfőn érkező utolsó részt! + Majd lesz egy OVA is.
*Yamato Nadeshiko Shichi Henge*
Alap shoujo mű. Kicsit fura, nem valami átlagos anime... De vicces, és azért szerethető. :D Én szeretem az animét is, és a mangát is, csak nem valami szépek...
*Inu x Boku SS*
Ez is tetszhet neked, mert nem csak reális shoujokat írtál... Szóval ez kicsit fantasy, de romantikus is, és szerettem. :D
*Ouran High School Host Club*
Meglepődtem, hogy nem írtad. :) Ez tényleg nagyon alap ilyen kategóriában. Nekem nem a legnagyobb kedvencem, de egész jó. A befejezés nem a legjobb, de a mangában folytatódik a történet. :)
*Nagareboshi Lens* OVA
Ez csak egy húszperces szösszenet, de mivel megemlítetted a 'Kyou, Koi wo Hajimemasu' animét, ezért gondoltam ez is tetszene. :)
*Hiyokoi* OVA
Nagyon rövid, se eleje, se vége, de azért aranyos, és ha érdekel a folytatás, akkor ott van a manga. Én is olvasom, és már rengeteg dolog történt benne. :)
És ennyi van eddig. DE! Nem szabad megfeledkezni arról, hogy animék voltak, vannak és lesznek is! Éppen ezért most hozok pár olyat, ami hamarosan fog indulni! :)
*Tonari no Kaibutsu-kun*
Hát én ezért odavagyok, már alig várom! :D Októberben fog jönni, és biztosan nézni fogom. Egy sima iskolás shoujoról van egyébként szó, a Kimi ni todoke rendezőjétől! Annyira izgatott vagyok! :') Az előzetes pedig ne csapjon be, nem egy fantasyról beszélünk. :D
http://www.youtube.com/watch?v=c54vbtaPrnY
*Kamisama Hajimemashita*
Ennek nem ismerem a mangáját, és Fantasy is. Nem tetszik annyira, de azért belekezdek, hátha... :) Október elsején kerül bemutatásra Japánban.
http://www.youtube.com/watch?v=34Q058zzmq0&feature=related
*Suki-tte Ii na yo*
Wow, ez is jó lesz! Nem szeretem annyira mivel (SPOILER! A srácnak volt egy kis kufircolása egy másik lánnyal, és amúgy sem valami ártatlan sztori). Ha ez nem zavar, akkor odaleszel érte szerintem. :D Szintén októberben jön.
Ebből csak egy ilyen elég sokatmondó manga videót tudok hozni, mivel még nincs videó az animéjéről. :)
http://www.youtube.com/watch?v=Otf_2PminvA
Ha érdekel manga is, akkor olvasd a jelenleg is futó 'Ao Haru Ride', 'Last Game' mangákat, illetve a már befejezett 'Stobe Edge' nevűt. De a fentiek között, és az általad említettek között is vannak, amelyek folytatódnak mangában. A Kimi ni todoke-ben történt a legtöbb dolog, az anime után, kötelező olvasni! :D
És kb. ennyi, remélem azért tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!