Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » BBC Sherlock kérdés (? )

BBC Sherlock kérdés (? )

Figyelt kérdés

A 2. évad utolsó részében, mi az a szó szerintetek amit John nem akar ki mondani?

Bocsi a hülye kérdésért, de kíváncsi vagyok, ki mit gondol.

2012. szept. 12. 21:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hűűű hát konkrétan már nem emlékszem, sok sztori van ahhoz xD Az intimate friendet sokszor megemlítik azt hiszem. Nekem ilyen szempontból a Három Garrideb c. sztori nagyon tetszik, de nem lövöm le a poént, a lényeg, hogy Sherlock kimutatja mennyire érzékeny lélek rejtőzik benne :) Egyébként ha jobban érdekel a téma:

[link]

Véleményem szerint ebben sok a belemagyarázás és azért-is-melegek dolog, de kétségkívül vannak benne érdekes dolgok.

2012. szept. 19. 20:10
 12/19 anonim ***** válasza:

Érdekes, én nem láttam bele semmi meleg dolgot a sorozatba (a könyveket nem olvastam). Vagyis szerintem ez még távol áll attól.

Őszintén szólva remélem nem is lesz a sorozatban kettejük között ilyen meleg-szál, mert bár semmi bajom a dologgal, de szerintem betenne a sorozatnak... (Sok rajongónak sem tetszene, a régimódibb emberek kiakadnának, esne a nézettség stb. Merész lépés lenne, de szerintem nem érné meg.)

Különben is én Sherlock+Moriarty párost akarok! :DD Vagyis csak akarhattam, mert tudjuk, mi történt...

2012. szept. 21. 04:56
 13/19 anonim ***** válasza:
#12 ki tudja! :D nekem van egy olyan érzésem, hogy moriarty azt is csak eljátszotta... valahogy kinézem belőle.
2012. szept. 21. 15:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Hát, a Moriarty-t játszó színész szerint vége, nem fog már szerepelni a sorozatban. Ráadásul azt nehéz lett volna eljátszani, pláne Sherlock előtt... Főleg, hogy még nyomós oka is volt a tettére.

Na mindegy, azért nem kicsit örülnék, ha lenne még valami izgalmas Sherlock-Moriarty játszma. ;) Bár ha szerencsénk van, később kapunk új főellenséget...

2012. szept. 21. 19:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
én egyszerűen nem értem miért kell mindig két férfi szereplőt melegnek tekinteni. az jó, hogya való életben két felnőtt férfit, de hogya house-ban is és a sherlockban is szerintem nagyon idegesítő
2012. nov. 19. 21:08
 16/19 anonim ***** válasza:

Gondolom azért, vagyis az ad neki alapot, hogy mély kapcsolat van köztük. Ehhez egyrészt nincsenek hozzászokva az emberek, mert a valóságban legtöbb férfi még napjainkban is nagyon távolságtartó egymással. Ja és általában a tinilányok, vagy fiatalok erőltetik ezt a meleg vonalat. Ez kb. olyan, mint amikor a pasiknak tetszik, ha két nő van együtt, ugyanúgy bejön egyes nőknek is, ha két férfit lát ilyen helyzetben.

De a Sherlock vagy pl. a House kapcsán én sem értem! Mondjuk nem húzom fel magam rajta, de én komolyan semmi meleg dolgot nem láttam ebben a sorozatban. Pedig én is bírom az ilyesmit (néztem melegekről szóló sorozatot, ha tényleg van a karakterek között valami, akkor általában bejön), de itt már túlzásnak tartom, hogy mindig ezen lovagolnak.

2012. nov. 20. 00:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Én se láttam bele semmi ilyesmit. Szerintem Molly-val kéne összejönnie. :-)
2013. febr. 9. 15:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, még ennyi:

Annak ellenére nem láttam bele, hogy a "tinilány" kategóriába tartozom.

2013. febr. 9. 15:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Jaj, én valamiért nagyon nem bírom Molly-t... Akkor már inkább Lestrade-dal! XDD

Azért a hülyéskedéstől függetlenül, nagyon kíváncsi vagyok az új részekre. Sőt remélem, több évad is lesz még. :)

2013. febr. 9. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!