BBC Sherlock kérdés (? )
A 2. évad utolsó részében, mi az a szó szerintetek amit John nem akar ki mondani?
Bocsi a hülye kérdésért, de kíváncsi vagyok, ki mit gondol.
Hűűű hát konkrétan már nem emlékszem, sok sztori van ahhoz xD Az intimate friendet sokszor megemlítik azt hiszem. Nekem ilyen szempontból a Három Garrideb c. sztori nagyon tetszik, de nem lövöm le a poént, a lényeg, hogy Sherlock kimutatja mennyire érzékeny lélek rejtőzik benne :) Egyébként ha jobban érdekel a téma:
Véleményem szerint ebben sok a belemagyarázás és azért-is-melegek dolog, de kétségkívül vannak benne érdekes dolgok.
Érdekes, én nem láttam bele semmi meleg dolgot a sorozatba (a könyveket nem olvastam). Vagyis szerintem ez még távol áll attól.
Őszintén szólva remélem nem is lesz a sorozatban kettejük között ilyen meleg-szál, mert bár semmi bajom a dologgal, de szerintem betenne a sorozatnak... (Sok rajongónak sem tetszene, a régimódibb emberek kiakadnának, esne a nézettség stb. Merész lépés lenne, de szerintem nem érné meg.)
Különben is én Sherlock+Moriarty párost akarok! :DD Vagyis csak akarhattam, mert tudjuk, mi történt...
Hát, a Moriarty-t játszó színész szerint vége, nem fog már szerepelni a sorozatban. Ráadásul azt nehéz lett volna eljátszani, pláne Sherlock előtt... Főleg, hogy még nyomós oka is volt a tettére.
Na mindegy, azért nem kicsit örülnék, ha lenne még valami izgalmas Sherlock-Moriarty játszma. ;) Bár ha szerencsénk van, később kapunk új főellenséget...
Gondolom azért, vagyis az ad neki alapot, hogy mély kapcsolat van köztük. Ehhez egyrészt nincsenek hozzászokva az emberek, mert a valóságban legtöbb férfi még napjainkban is nagyon távolságtartó egymással. Ja és általában a tinilányok, vagy fiatalok erőltetik ezt a meleg vonalat. Ez kb. olyan, mint amikor a pasiknak tetszik, ha két nő van együtt, ugyanúgy bejön egyes nőknek is, ha két férfit lát ilyen helyzetben.
De a Sherlock vagy pl. a House kapcsán én sem értem! Mondjuk nem húzom fel magam rajta, de én komolyan semmi meleg dolgot nem láttam ebben a sorozatban. Pedig én is bírom az ilyesmit (néztem melegekről szóló sorozatot, ha tényleg van a karakterek között valami, akkor általában bejön), de itt már túlzásnak tartom, hogy mindig ezen lovagolnak.
Utolsó vagyok, még ennyi:
Annak ellenére nem láttam bele, hogy a "tinilány" kategóriába tartozom.
Jaj, én valamiért nagyon nem bírom Molly-t... Akkor már inkább Lestrade-dal! XDD
Azért a hülyéskedéstől függetlenül, nagyon kíváncsi vagyok az új részekre. Sőt remélem, több évad is lesz még. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!