Melyiket szeretted jobban és miért: Betty, a csúnya lány; Lisa csak egy van; Ugly Betty; Lety, a csúnya lány?
Lisa csak egy van!
Végre újra adják hosszú-hosszú évek után
Pont a minap olvastam, hogy az eredeti Betty, a csúnya lány folytatást kap így bő 20 év után. Amúgy vicces, hogy hozzánk négy verzió is megérkezett a csúnya lányokból 3-4 év leforgása alatt azért, mert az eredeti nagyot szólt.
Szerintem: A Betty, a csúnya lány klasszikus, de mai szemmel számomra idejétmúlt, nézhetetlen; a Lety, a csúnya lány nekem már 2006-ban is az volt, egy rosszul sikerült változata az eredetinek. Az Ugly Bettyből is csak néhány részt láttam, viszont hiába a minőség, számomra ez a sztori amerikai csomagolásban nem működött. Ellenben európai emberként a Lisa csak egy van egy "remek remake": a remek karaktereknek és az univerzális történetmesélésnek hála még mai szemmel is nézhető, hiába egy 17 éves sorozatról beszélünk. Lévén, hogy jobban átgondolt verzió szerintem az eredetit is überli. Az én szavazatom Lisa Plenske-re megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!