Az Angolkák című sorozatban mind2 színész ratyi?
A "ratyi" szó helyett talán használhatnád a homoszexuális szót.
Egyébként ha azok is, ennek nem kéne befolyásolnia, hogy viccesek-e a poénok vagy sem. Engem aztán nem érdekel, hogy azok-e, mert nagyon szeretem ezt a sorozatot.
A wikipédia szerint pánszexuális, vagyis elvileg ő az emberek lelkébe szeret bele, függetlenül a nemüktől, de én nem hallottam róla hogy férfi párja lett volna valaha. De ha volt is, az az ő magánügye, nem befolyásolja a munkásságát. Amúgy úgy tudom egy gyönyörű dán modell a felesége és van tőle egy fia is. Egyébként meg nagyon jó gyerekkönyveket ír, Angliában JK Rowling mellett ő a másik nagy kedvenc.
Egyébként meg nekem pont szimpatikus az a hozzáállás amit Matt Lucas képvisel, hogy annak ellenére hogy nyíltan vállalja a homoszexualitását, nem fél viccet csinálni belőle. Nem kevés önirónia kell hozzá, és erre csak intelligens, humoros emberek képesek hogy a saját másságukból, gyengeségükből, ennyire fergetegesen morbid, vicces és őrült sorozatot csináljanak.
Nekem az angol humor csúcsa ez a páros, még a Monty Pythonnál is jobban szeretem őket. Persze sokaknak már botrányos, gusztustalan és kiveri a biztosítékot, megértem ezt is, de én azóta a kedvenceim közt tartom számon az Angolkákat, amióta az első jelenetet megláttam belőle. Megvan az összes rész angolul, magyarul, speciálokkal, extrákkal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!