Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Alien rajongók!?

Alien rajongók!?

Figyelt kérdés
Én is nagy rajongója vagyok a filmeknek,speciel a 3.rész az egyik kedvencem,de elmagyarázná valaki hogy miként került fel 2 arctámadó a Sulacóra(egy ami belepetézik Ripleybe,a másik meg amelyk lejut a bolygóra)?
2012. szept. 9. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Na most megfogtál minket! Mi hárman szintén nagy ALien rajongok vagyunk, és most dumáltuk ki a kérdésedet.

Megbeszéltük, hogy hiba történt a film készítői részéről.

Mi nekünk úgy rémlik, hogy a harmadik rész rendezői változtat úgy kezdődik, hogy Ripley-ék már a hibernációs kabinban vannak. Alszanak. A film eleje szépen mutatja a kabinokat, majd a hajó belsejét, és 1 vagy 2 tojást. A következő jelenet, hogy az egyik kabin üvege betörik, és a sav lyukat fúr a padlózatba ami miatt a gépen tűz üt ki. Így zuhannak le a börtönbolygón.

A kérdés, hogy került oda a tojás???? Na ez ami hiba lehet a film készítőinél. Nem jöttünk rá.

2012. szept. 9. 20:31
 2/4 medve5 ***** válasza:

Bár ez csak fikció,de lehet,hogy amikor a királynő feljutott a hajóra a leszakadt szülőcsatornájában maradtak tojások,amit az úton a sulacora letett.

Amúgy én is sokat agyaltam rajta,de csak ez jött ki belőle.

2012. szept. 9. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:

ma 22:02

Mi is ilyesmire gondoltunk, de elvetettük az ötletet. Ha emlékszel akkor Ripley a bolygón a kislánnyal együtt megtalálja a királynőt. Ugye harc majd menekülés, hogy időben ott legyen a mentőhajón amit Bishop vezet a sérült katonával. Ripley és a kislány a lifttel felmegy,és feljutnak a hajóra. A királynő a másik lifttel megy. Később tudjuk meg amikor landolnak a nagy hajón,hogy a királynő végig ott volt a mentőhajó oldalán, és így került fel a nagy hajóra. Ott már nem volt ideje tojást letenni (végül is mégis hogyan ha leszakította magáról a tojásrakó csövet vagy mit??) mert rögtön kettészakította Bishopot, és harcol Ripley-vel. A végén meg Ripley az űrbe dobta.

Nekünk nem csak az volt furcsa, hogy miképpen került fel a tojás, hanem az is, hogy a fenébe nem halt meg a királynő a mentőhajó oldalán ha a harcnál Ripley az űrbe engedte ki?? Nagyon király film, de vannak hibák..

2012. szept. 9. 22:12
 4/4 medve5 ***** válasza:

Valahol azt olvastam,hogy nem halnak meg egyből az űrben,hanem felfüggesztik az életfunkciójukat.

Olyan,mint ha tetszhalottak lennének.

Így viszonylag hosszú ideig bírják levegő nélkül.

2012. szept. 9. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!