Alien rajongók!?
Na most megfogtál minket! Mi hárman szintén nagy ALien rajongok vagyunk, és most dumáltuk ki a kérdésedet.
Megbeszéltük, hogy hiba történt a film készítői részéről.
Mi nekünk úgy rémlik, hogy a harmadik rész rendezői változtat úgy kezdődik, hogy Ripley-ék már a hibernációs kabinban vannak. Alszanak. A film eleje szépen mutatja a kabinokat, majd a hajó belsejét, és 1 vagy 2 tojást. A következő jelenet, hogy az egyik kabin üvege betörik, és a sav lyukat fúr a padlózatba ami miatt a gépen tűz üt ki. Így zuhannak le a börtönbolygón.
A kérdés, hogy került oda a tojás???? Na ez ami hiba lehet a film készítőinél. Nem jöttünk rá.
Bár ez csak fikció,de lehet,hogy amikor a királynő feljutott a hajóra a leszakadt szülőcsatornájában maradtak tojások,amit az úton a sulacora letett.
Amúgy én is sokat agyaltam rajta,de csak ez jött ki belőle.
ma 22:02
Mi is ilyesmire gondoltunk, de elvetettük az ötletet. Ha emlékszel akkor Ripley a bolygón a kislánnyal együtt megtalálja a királynőt. Ugye harc majd menekülés, hogy időben ott legyen a mentőhajón amit Bishop vezet a sérült katonával. Ripley és a kislány a lifttel felmegy,és feljutnak a hajóra. A királynő a másik lifttel megy. Később tudjuk meg amikor landolnak a nagy hajón,hogy a királynő végig ott volt a mentőhajó oldalán, és így került fel a nagy hajóra. Ott már nem volt ideje tojást letenni (végül is mégis hogyan ha leszakította magáról a tojásrakó csövet vagy mit??) mert rögtön kettészakította Bishopot, és harcol Ripley-vel. A végén meg Ripley az űrbe dobta.
Nekünk nem csak az volt furcsa, hogy miképpen került fel a tojás, hanem az is, hogy a fenébe nem halt meg a királynő a mentőhajó oldalán ha a harcnál Ripley az űrbe engedte ki?? Nagyon király film, de vannak hibák..
Valahol azt olvastam,hogy nem halnak meg egyből az űrben,hanem felfüggesztik az életfunkciójukat.
Olyan,mint ha tetszhalottak lennének.
Így viszonylag hosszú ideig bírják levegő nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!