Robert Pattinson tényleg meleg?
Figyelt kérdés
A Twilight-ban Edwardot alakító Rob-ról egyre többen állítják, hogy nem a lányokat kedveli. Igaz ez?2009. júl. 29. 10:33
1/19 anonim válasza:
Ezt csak ő tudhatja...
Meg Taylor XD
3/19 anonim válasza:
honnan szeditek ezt a marhasagot???
...ne hari de Rob tutira nem meleg ;)...nekem elhiheted.
aki mast mond az hazudik :D
4/19 anonim válasza:
Nem meleg Robert Pattinson, ugyanis nem csak a filmben jöttek össze a lánnyal.
5/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Amúgy szerintem sem meleg, csak elég fura, hogy már kb 1 éve nem járt senkivel... szegény!
2009. júl. 29. 11:05
6/19 anonim válasza:
remélem nem de én úgyhallottam h összejött a csajjal a filmből..
7/19 anonim válasza:
Tutira nem meleg, csak manapság már az a "divat", hogy mindenkiről ezt állítják, sajnos...Ha már nem kigyúrt, és nem 1 született férfiasság, rögtön kikiáltják homokosnak.
8/19 anonim válasza:
már bocsi, de Rob elég kigyúrt, és sztem férfiasnak is mondható :) (L)
9/19 anonim válasza:
Már bocsi de a filmből a lánynak, Kristen Stewartnak évek óta tartó kapcsolata van, nem jött össze Pattinsonnal.
Pattinson meg jókérdés meleg e. Dehát engem pl hidegen hagy, az ő dolga.
10/19 anonim válasza:
Rob nem meleg és nem jött össze Kristen Stewartal sem. Legutóbb Emilie de Ravin volt a bnője..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!