Nektek ki a kedvenc szereplőtök a Family Guy-ból?
Írhattad volna,hogy indokot is írjanak,mert biztos van,aki elég sovány választ fog itthagyni...
Nekem Peter,mégpedig leginkább a szinkron miatt,haláli az,amikor nevet Peter...egyszerűen zseniális a szinkron.Egyébként máshol is hatalmas szinkron Kerekes József.
Stewie! :) Rengeteget röhögök a beszólásain :D
A másik Meg xD Nem tudom miért,de rajta talán még többet szoktam röhögni xD van,hogy sajnálom is,de amikor kiteszik a lakásból,vagy Peter(akit a szinkronhangja miatt szeretek nagyon) kiüti,vagy csak bárki szivatja,azok nagyon ütősek xD
Köszi a válaszokat, de nekem is Stewie a kedvencem :D. Hiszen olyan hülyeségeken röhög...
De Herbert és Quagmire se rossz!
A hármas jóformán szó szerint vetette ide azt, amit kezdettől fogva látok. Én is rég behúztam az egyenlőségjelet Brian és közém, a "hippisége" meg nemhogy zavarna, kifejezetten pluszpont nálam. De ez valóban a pap és a paplan esete, fölösleges firtatni.
A korábbi évadokbeli kedvencem Stewie egyébként, zseniálisan megformált karakternek tartottam, míg át nem csapott selyemrambóba. Mostanság eléggé megzuhant a szememben emiatt. Hiányolom a költői szóhasználatát, a megalomániáját, a világuralom-hajkurászását, a hetero mivoltát és mindent, amit kiöltek belőle a szériák. Kár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!