Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek milyen film a...

Szerintetek milyen film a ProjetX?

Figyelt kérdés

2012. szept. 6. 07:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Az egyik legjobb film amit valaha láttam!
2012. szept. 6. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Gagyi, nekem nem tetszett. Többet vártam tőle. Azt olvastam valahol, hogy ilyen meg olyan fordulatos, meg hogy ne higgyük azt, hogy nem tud újat mutatni, olyan hajmeresztő dolgok történnek benne. Ehhez képest végig azt vártam, hogy történjen valami nagy durranás..., és akkor véget ért a film. Semmi extra nem volt benne. Tucatfilm: fiatalok buliznak, ennyi. Bár volt benne néhány jó zene, de azt a film nélkül is meg lehet hallgatni. Poénokra nem is emlékszem, szóval nem lehetett valami ütős.
2012. szept. 6. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:
szar
2012. szept. 6. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:

/APRÓBB SPOILEREKET TARTALMAZHAT!/

Nézhetetlen celluloidhulladéknak tartom. A sok fiatal most erre veri magát, hogy láttak egy új partifilmet, most már ők is nagy arcok. Egyáltalán nem vicces, végletekig el van túlozva, és a színészek eszméletlen módon irritálóak. Persze ilyenkor a rajongók jönnek az egyszerű partifilm dumával. De film címszó alatt ne egy másfél órás videoklippet kelljen már néznem, könyörgöm. Semmirekellő kamaszokról szól, és manapság már ez a követendő példa. A film nagyon mély mondanivalójára is kitérnék: sz.rj le mindent, ne érdekeljen, hogy porig égett a házad, a börtön sem gond, a lényeg az, hogy egy éjszaka erejéig te voltál a császár. Nagyon komoly erkölcsi normarendszer mondhatom. Az ilyen agypusztító köpedelmek között vesznek el az igazi jó vígjátékok.

2012. szept. 6. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!