Robert Pattinson fog szerepelni a Pokember4-ben?
Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 18:38
1/9 anonim válasza:
Lesz Pókember 4? Remélem, az a nyálgép nem fog benne szerepelni.
2/9 anonim válasza:
Tudod, hogy te milyen egy szemétláda, tuskó vagy?:S
Nem azt kérdezte, hogy a színészről mi a véleményed, hanem hogy ő fog-e benne játszani.
A színészről való véleményedet máshol nyilvánítsd ki. :S
3/9 anonim válasza:
Nem, nem fog. Az se biztos, hogy lesz 4.rész, mert a Mary Jane-t alakító Kirsten Dunst-ot nem lehet rábeszélni, hogy visszatérjen a folytatásba. Honnan vetted, hogy rob szerepelni fog benne???
4/9 A kérdező kommentje:
Rob rajongoi oldaln irta hogy valszeg o fogja alakitani a rossz szereplot a Pokember 4-ben.
...ezek serint nem...:(
...amugy meg, tenyleg pofatlansag volt nyalgepnek nevezni Robot...nem a szinesz erdekelt, hanem a film.koszi a 2.kommentet :D:*
2009. júl. 29. 10:44
5/9 anonim válasza:
be is ba.szna...
Kitörni a pókember-forradalom,legalábbis a fiúk körében,a lányok megint rohannának plakátokat csókolgatni...
6/9 anonim válasza:
NEM! Tuti hogy nem az a nyomorult kis b.zi lesz. ^^ Az se biztos hogy lesz 4.része.
7/9 anonim válasza:
Ő egy nyálgép, remélem nem ő fog.
8/9 anonim válasza:
Hé nem csak a fiúk körében törne ki a pókember-forradalom! Lány vagyok és én szeretem a pókembert és remélem sem lesz benne...a kis k.cs.g...akkor már talán meg sem nézem...14/L
9/9 anonim válasza:
Nem pókember 4 lesz, hanem The Amazing Spider Man! Andrew Garfield lesz a főszereplő... Kár, hogy nem Tobey Maguire.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!