Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy zajlik egy Barátok közt...

Hogy zajlik egy Barátok közt szereplőválogatás?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy kell-e készülni valamivel a válogatásra, és ha igen kb. mivel? Az is érdekelne, hogy kb hogy zajlik egy ilyen szereplőválogatás
2009. júl. 28. 12:35
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ja igen, és ha szöveget kell ott helyben tanulni (mert asszem kell) az kb milyen hosszú? Csak úgy kb?
2009. júl. 28. 12:41
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia ! Én úgy hallottam, hogy ott kapod meg a szöveget és azt kell megtanulnod, arra kapsz jó pár percet de inkább órát. Egyébként ha jobban megfigyeled nagy előnye van annak, aki valamilyen színházba játszik, nagyobb az esélye hogy őt veszik fel. Egyébként írhatsz be a Barátok köztbe a stábnak.
2009. júl. 28. 19:26
 3/17 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyobb esélye van, de egy az, hogy szerintem aki rendes színész, annak nem álmai netovábbja a Barátok közt, kettő meg az, hogy van azért egy-két kivétel. Meg ha Nem kerülök be, akkor is már csak a poén kedvéért is...:P
2009. júl. 29. 09:32
 4/17 anonim ***** válasza:
Persze azért van esélyed, Sok Sikert kívánok !!!!!! Előző válaszadó
2009. júl. 29. 15:22
 5/17 A kérdező kommentje:
Kösz, de igazából csak a poén kedvéért akarok elmenni :D
2009. júl. 30. 09:22
 6/17 anonim válasza:
100%

Sziasztok! szeretném megosztani veletek élményeimet. Tavaly elment a szereplőválogatásra előszöris sorbanállás, regisztráció, majd bemész és kb fél órát vársz mire kijön egy nő aki elmondja hogyan is zajlanik majd a dolog. Kiosztja a szövegeket amit mindnekinek meg kell tanulnia(egy párbeszéd, az enyém 2 oldalas volt és kb egy Vanda-Peti jelent lehetett) külön a 15-16 éves korosztálynak külön a 17-18-nak. érkezési sorrendben mész be, de ha szólsz, hogy kevés volt az idő, akkor kapsz még negyed-fél órát. Aztán ha bementél elkezded monadni a te részed és a nő mondja a másikat. Ha végeztél megmondja hogy kellesz-e vagy sem. Ha nem akkor menj ki szó nélkül és ne állj le szenvedni h mért, nem és kész. Ha igen akkor kimész a szövegeddel együtt és ha mindneki végzett a bejuttakat felveszik és választanak.

Alapból az elsőnek kb 1 órája van megtanulni a szöveget, de én pl 99. voltam és volt vagy 3 órám leeht több is. Egyébként ajánlom mindenkinek aki egy kis szereplési vágyat is érzem, mert nagy élmény, én nem jutottam tovább, de több barátot is szereztem sőt egyik ott szerzett barátnőm a jelenlegi barátját is ott ismerte meg:D

Sok sikert mindenkinek aki megpróbálja! És találkozzunk a válogatáson;)

Üdv.

Dia

2010. aug. 24. 12:47
 7/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

látom igaz elég régen irtatok és régi a kérdés de engem a mostani 2011es válogatás érdekelne.szerintetek van értelme ugy elmenni hogy nicns színészi tapasztalatom?

és akkor hogy is zajlik? nehéz megtanulni azt a szöveget?

jah és két idöpont van megadva első vagy másodikra menjek?

előre is köszi

2011. aug. 29. 15:39
 8/17 Fannicca ***** válasza:
Na a 2011-es engem is érdekelne! :)
2011. aug. 31. 00:57
 9/17 anonim ***** válasza:

te jösz a mostanira?

hány éves vagy? nem izgulsz?

am sztetek tényleg előre megbeszélik hogy kit vagy kiket vesznek fel??

nulla tapasztalat nélkül esélyem sincs?

2011. szept. 1. 19:12
 10/17 Fannicca ***** válasza:
Én 13 vagyok, azt válaszolták e-mailben hogy az én korosztályomnak most nincs szerep...
2011. szept. 3. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!