Melyik lehet ez a két film?
Két film címét szeretném tudni, melyeket nagyon régen láttam és csak halvány emlékeim vannak róluk.
Az egyik egy második világháborús repülős film, mely a bombázókról szól és nem vadász pilótákról. Azt hiszem a film címe az egyik gép neve. Van benne valami romantikus történet szál is ha jól emlékszem.
A másik még neccesebb. Ha jól emlékszem valami bábfilm, vagy gyurma film lehetett, elég régi 2000 évek előtti lehetett és valami kísérletezős film volt, ahol különböző mutánsokat csináltak állatokból, meg egy kisfiúból. Nem tudom pontosan mi lehetett nagyon régen láttam és csak egyszer, gyerekkoromban, de emlékszem annyira elszomorodtam tőle, hogy el is sírtam magam.
Remélem tudtok segíteni!
Az első lehet a Memphis Belle (ez a gép neve), bár ebben románc szerintem nem nagyon van. Esetleg még a Hanover Street, abban Harrison Ford egy angol bombázó parancsnoka, abban van románc.
Gyurmafilmet nem tudom, de mintha youtube-on láttam volna ilyesmit, az ilyeneket fel szokták tenni weird, creepy kategóriában, főleg ha rövid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!