Milyen filmet ajánlotok? 15/L
Leginkább olyat néznék ami fiatalokról szól, mint például a Vadócka vagy valami hasonló. De szeretem az állatosat, vagy amik a barátságról szólnak. Vagy lehet romantikus is.
Olyan 10-15 éves filmek jöhetnek.
Most nincs kedvem a lövöldözős, gyilkolászós, véres filmekhez.
Monte Carlo, A ház a tónál, Dr. Dolittle, Step up 1-2-3, Megint 16/Újra 16 [bocsi, nem ugrik be melyik] , 16 kívánság, Bajos csajok 1-2,
Bocsi, most csak ennyi tellett. ezek jutottak eszembe. De nem a legjobbak ha eszembe jut írok még ;)Jó filmezést
10 dolog, amit utálok benned
(10 Things I Hate About You, 1998) [link]
Rivaldafényben
(Center Stage, 2000) [link]
Szívem érted rapes
(Save the Last Dance, 2000) [link]
Csaó, Lizzie!
(The Lizzie McGuire Movie, 2003) [link]
A csaj nem jár egyedül
(She's All That, 1998) [link]
Őrült és gyönyörű
(crazy/beautiful, 2001) [link]
Bosszúból jeles
(Teaching Mrs. Tingle, 1999) [link]
Rád vagyok kattanva
(Down to You, 2000)
Filmet nem tudok hirtelen, de sorozatokat igen: Pretty Little Liars, The Lying game <-- mindkettő izgalmas, én nagyon szeretem őket
A kondom el van vetve, ez 20perces részekből áll, nekem tetszik
Aztán, Kínos <- ezt neten meg tudod keresni online, kis 20percesek a részek, és tényleg jó, tinis sorozat
Még besorolom ide a Chuck-ot is, kémes/vicces sorozat, de kicsit lövöldözős, mert hát kémes :D
Sajnálom hogy filmmel nem tudok szolgálni, egy jó se jut eszembe, ami meg igen, az horror film.
Ja de, mondjuk lövöldözős, de én a Kaptár-t nagyon szeretem. Az első része a legdurvább nekem, szóval a 2.-tól ajánlom. Kicsit ijesztő akciós, de szerintem jó :)
Vadócka,A lány és a farkas,Bratc,Klikk,Büszkeség és Balítélet,Elhurcolva,Egy új tündérmese: Volt egyszer egy dal ,Hófehér és a vadász,A felhők fölött 3 méterrel(első,második része)
ennyi jutott hirtelen eszembe ,de én ink sorozatokat nézek ,az tovább tart :D
ilyen csajos,tinis : 90210,Tuti Gimi,Secret Circle,Teen wolf,TVD,The Gates-A kapu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!