Hogy lehet az, hogy a Harry Potter harmadik részében Sirius Black egyik pillanatban még meg akarja ölni Harryt, a másikban meg, amikor Ron patkánya átváltozik emberré ( aki miatt meghaltak Harry szülei ), már nem akarja Harryt megölni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 13:56
1/6 anonim válasza:
te hülye vagy!miért akarná megölni harryt?csak védekezik hogy ne hogy már igazságtalanul őt ölje meg harry...ha a filmből logikázol,abból nem sok jó sülhet ki
na...sirius petert akarja megölni,mert elárulta harry szüleit voldemortnak.ezért elkapja ront(akinél van a patkány).harryék elmennek megmenteni ront,és azt hiszik higy sirius az a gyilkos,akiről az újságban írnak.harry azt hiszi hogy sirius árulta el a szüleit,ezért megakarja bosszulni a szülei halálát.aztán elmagyarázzák neki h peter árulta el a szüleit és végül összejön a család.ennyi.remélem mostmár érted
2/6 anonim válasza:
Sirius sose akarta megölni Harryt, csak azt hitték hogy őt akarja megölni, pedig végig Peter Petigrew-ra pályázott, vagyis Ron patkányára.
3/6 anonim válasza:
figyelj... a könyvből (vegyük azt) nem ad pontos célzást... Pl:
-Nem, Harry itt csak egy ember fog meghalni (Sirius mondta) Attól lehet hogy féregfarknak mondta...
4/6 Faint válasza:
Egyáltalán nem akarja megölni Harry-t,csak Ron patkányát akarja.Nem figyeltél eléggé...
5/6 A kérdező kommentje:
ok, megértettem. elég lesz már
2012. szept. 12. 13:00
6/6 anonim válasza:
Egyénként, nehogy azt hidd, hogy egyedül vagy ezzel. Én is sokáig nem értettem ezt. Én is azt hittem, hogy Sirius Harry-t akarja megölni, aztán elmagyarázták, hogy Féregfarkról beszélt és közben Harry is azt hitte, hogy őt akarja megölni. Ez egy kicsit bonyolultnak tűnik, de ha már kibogoztad a szálakat utána már meg lehet érteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!