Nektek melyik sorozatfinálé tetszett jobban? Született Feleségek vagy Dr. House?
Mind a kettő nagyon komoly sorozat volt és életem jelentős 5-6 évét végigkísérte, de nekem a Dr. House fináléja jobban tetszett és sokkal mélyebb nyomot hagyott bennem.
pls kort és nemet is
16/f
Köszönöm, üdv
Aha :D És amúgy te továbbgondoltad a Dr. House történet cselekményét, hogy agyban megalkottad hogy House és Wilson mit fognak hátralévő életüket leélni? Hogyan hal meg Wilson és mit csinál House utána? És hogyan hal meg House? Én eljátszadoztam a gondolattal :D
Üdv
Igen. A LOST-sorozat vége is nagyon király volt, napokig a hatása alatt voltam :D
Az én képzeletemben House és Wilson az utolsó 5 hónapban minden percet együtt töltenek és "bakancslista-szerűen" Wilson kiélvezi élete utolsó 5 hónapját :D House karjai közt hal meg, aztán House még jópár évig él és kvantumfizikával foglalkozik (korábbi részekből megtudhattuk h érdekli őt). :D
Te hogy képzeled el?
Üdv
:D
Nos köszönöm h megosztottad velem, Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!