Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a zombis film?

Melyik ez a zombis film?

Figyelt kérdés

Csak emlékeim vannak belőle.

Arra emlékszem hogy valami katona félék lehet kommandósok vagy zsoldosok nem tudom , bemennek egy helyre iskola vagy kórház de szerintem lehet iskola és valami keresnek és valami vért kell kihozniuk ampullában vagy injekciós tűben egy nemtudom hányas szintű vagy nagyon fertőzött zombiból ami be volt zárva egy fehér szobába de előtte felkapcsolták a villanyt és akkor ment neki az ablaknak

Meg azt tudom hogy még átrohannak egy amerikai football pályán közbe kergetik a zombik őket meg van benne egy katona akit megharapnak a kezén és utána levágja a kezét és eldob egy gránátot és ott megint elvesztik azt a vért

Meg meztelen zombi nőkkel akar fényképezkedni ottan és megkér két csajt hogy segítsenek neki, közben a csapat persze eloszlott Meg le akarják atombombázni és már nincs sok idejük és megint vissza mennek azért a vérért ,meg olyan is van benne hogy futnak a fehér furgon vagyis inkább fagyiskocsi féleséghez és közben meg már a zombik is ott vannak és alig tudnak beszálni oldalról , egy szőke nő a sofőr benne. Meg mindig nézik az időt mert nagyon kevés idejük maradt , hogy 15 perc az atombombáig.

2012. aug. 29. 08:51
 1/10 A kérdező kommentje:

Na jó ezt elég bénán össze vissza írtam le.

Ja és fertőzöttségi szint úgy akartam írni.

2012. aug. 29. 08:56
 2/10 HalkHogen ***** válasza:
Tipp: A tébolyultak
2012. aug. 29. 09:06
 3/10 HalkHogen ***** válasza:
De ez az amerikaifoci-pályás dolog szerintem a Zombielandben volt, szóval mintha vegyítetted volna a két filmet.
2012. aug. 29. 09:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Pillanat most nézek bele a tébolyultakba de nem hiszem hogy ez lesz az.
2012. aug. 29. 09:24
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem a tébolyultak az.

Amit én mondok az még régi és azt hiszem hogy valaminek a 2-dik része . De azt tudom biztosan hogy egy fickót megharapnak benne és utána megbilincseli az a két lány és utána elmennek ,a megbilincselt fickó meg levágja a kezét.

2012. aug. 29. 09:43
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem is lány hanem két nő.
2012. aug. 29. 09:49
 7/10 HalkHogen ***** válasza:
Akkor bocs.
2012. aug. 29. 09:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát tényleg olyan,mintha több filmet is összekevertél volna most egybe :)

Nekem a fényképezkedős részről a Land of the dead ugrik be,bár az jókora szar film.

Ha meg régebbi,akkor lehet,hogy a Zombik városa(1981)-re gondolsz,abban volt valami bomba,vagy ilyesmi,az Fulci film,az tényleg jó.Talán ezek közül valamelyik,szólj,ha megvan.

2012. aug. 29. 12:56
 9/10 anonim ***** válasza:
69%

Ezt tudom! Végre valamit tudok :D

Ez a Holtak háza 2

[link]

2012. aug. 29. 19:57
 10/10 A kérdező kommentje:

Holtak Háza 2

Ez az.

Kösz.

2012. aug. 29. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!