Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki elmondaná nekem a LOST...

Valaki elmondaná nekem a LOST értelmét, lényegét?

Figyelt kérdés

Ma láttam egy részt az 5. évadból... szokás szerint nem értem az egészet.

Az első két évadig bírtam nézni, utána abbahagytam, mert össze-vissza bonyolították az egészet.

Ma a szigeten volt a kis csoport, visszamwntek 30 évvel ezelőttre (nade hogyan??), Sun pedig a jelenben volt. Van ennek valami értelme?

Le tudnátok írni ennek az egésznek a lényegét?

2009. júl. 26. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
huh akkor nekem jó a felfogásom,én az első 3-mat értettemm. :D mostmár én sem semmit.... eléggé elrontották,hogy ilyen összevissza lett az egész
2009. júl. 26. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Úgy mentek vissza,hogy Ben elforgatta azt a kereket és először valami nagyon távoli időbe teleportáltak,aztán Locknak is sikerült fordítani rajta és akkor jutottak 77be.A többiek meg a repcsivel,az a nő kiszámolt,h tudnak a szigeten landolni...és hát sikerült...A többit nem vágom hidd el én semXD
2009. júl. 26. 20:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem láttad a második évad óta, akkor magyarázhatom neked reggelig. Nem lehet elmondani 10 mondatban, de még 100-ban sem. De hidd el, aki nézi folyamatosan és látott minden részt az érti.
2009. júl. 26. 21:09
 4/5 anonim válasza:
Az ötödik évad 2009.január 21-én kezdődött, amit 17 részesre terveztek. A negyedik évad rejtélyekkel teli befejezése után a lezuhant Oceanic 815-ös járatának túlélői most minden eddiginél nehezebb körülmények közt küzdenek életükért és egymásért. Ezúttal nem csak a dzsungel fenyegetéseivel, de az idősíkok közti ugrások okozta, sokszor nagy veszélyt hozó, kiszámíthatatlan változásokkal is szembe kell nézniük a szigeten maradtaknak. Az Oceanic Six, a hazajutott hat túlélő most a katasztrófa helyszínére visszavezető utat keresi, hiszen Ben elmondása szerint mindenkinek, kivétel nélkül vissza kell térnie az időközben eltűnt szigetre, hogy megmentsék a hátrahagyott társakat, és persze magát az időben elveszett Szigetet is. De hogyan, ha Locke halott, és többen hallani sem akarnak a visszaút ötletéről?...
2010. ápr. 28. 16:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsó: Te komolyan ennyire hülye vagy?

Szerinted azt akarta, hogy menj fel a Wikipédiára, és másold be neki a promo szöveget? Felfogtad amit a leírásban kérdezett? Az első 2 évadig bírta nézni. Hogy lehet erre olyan választ adni, ami úgy kezdődik, hogy a 4. évad rejtélyekkel teli befejezése után? Nem fogtad fel a kérdést? Nem érti az egészet, azt szeretné, ha valaki elmagyarázná neki. Szerintem még te sem olvastad el amit bemásoltál neki.

2010. máj. 1. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!