Tudnátok írni tényleg félelmetes-frászt kapok-horrorfilmeket?
egyszerűen még nem láttam olyan horrort amitől megijedtem volna vagy miután megnéztem ne mertem volna egyedül megmaradni sötét helyen v akárhová menni...
tudtok ilyet?
paranormal activityt kört meg fűrészt hagyjuk...
Az ázsiai horrorok többsége ilyen.Ha azokon sem félsz,akkor valami nincs rendben nálad.A kedvenceim:
Ju-on:The curse 1-2(2000)
Ju-on:the grudge 1-2(2003-ezek az előbb írt film folytatásai)
Ju-on:Kuroi shoujo
Ju-on:shiroi roujo
Chichibu Demon(kézikamerás,nagyon félelmetes)
Okaruto(Occult-nagyon félelmetes,szintén kézikamerás)
Ju-rei:the uncanny(hasonlít a Ju-on filmekhez,de nem ugyanaz)
Reinkarnáció(Rinne)
Rontás(Cursed)-De felirattal nézd
Noroi(kézikamerás)
Ezek a legjobbak,legalábbis hirtelen ezek ugrottak be :)
Ha hiszel a "groteszk tündérmesékben",akkor a Pokol hét kapuja is jó film.
Grave Encounters - Síri Találkozások (feliratosan fent van a neten, könnyen megtalálod)
yt-n 2 féle trailer is fent van.
" The scariest film since the ring " (az semmi ehhez képest)
" Horrific.. You are in for one hell of a ride"
" Perfectly put together.. claustrophobic "
" It will rock your world "
ez mind igaz, eléggé parás film. amelyeket itt felsoroltatok a közelébe sem érnek.
nézd meg és mondd hogy nem féltél egy kicsit :D
ja elfelejtettem hagyni pár linket
trailer itt: youtube com/watch?v=g8FBRATbJoA
film: moovie cc/online-filmek/siri-talalkozasok-online-2011
a pontokat szóközzel helyettesítettem, mert nem lehetne ugy elküldeni.
A Ju-on filmek többségét láttam, azok elég gagyik szerintem, a reinkarnáció és a rontás is megvolt, sőt mielőtt írtam megnéztem a chichibu demont és az occultot is, mert azt mondtad hogy rohadt félelmetesek és kíváncsi voltam. Tudod ízlések és pofonok, szerintem a sárgák nem tudnak jó horrort csinálni (persze van 1-2 kivétel).
Ha már az ilyen ijesztgetős filmekről van szó az amcsik sokkal jobbak. Ott van pl a 'the unborn', azon többször szarsz be mint ezeken itt egybevéve. Nem azért írtam ezt példának mert olyan jó lenne, csak az ijesztgetős részek miatt.
Ja...értelek...sárgák.Ilyen primitív embertől,mint te többet nem is várnék,minthogy lesárgázod őket.A baj az,hogy ezeket a filmeket érteni is kell,amire ezek szerint nem vagy képes.
Mellesleg hirtelen rávágni könnyű,hogy láttad,amiket leírtam.Akkor annyit árulj még el,hogy a Chichibu Demont hol nézted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!