Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Texasi Láncfűrészes milyen...

A Texasi Láncfűrészes milyen arányban keverte a benzin-olajat a láncfűrészében?

Figyelt kérdés

A filmben egyik alkalommal sem füstölt, és kíváncsi volnék rá, hogy én milyen arányban keverjem, hogy hasonlóképpen ne füstöljön, és ne is süljön be a dugattyú.

Nagyon fontos, köszönöm előre is!

26/F

2012. aug. 26. 23:44
1 2
 11/19 anonim válasza:
66%
Nem azert fustol, mert nehezen viszi a csontot?
2018. febr. 26. 08:28
 12/19 anonim válasza:
Ne rakj bele olajat ha nem akarod hogy füstöljon,max megszorul.
2018. febr. 26. 15:09
 13/19 anonim válasza:
59%
Engem viszont az érdekelne a láncot milyen szögben élezte!
2018. febr. 26. 17:45
 14/19 anonim ***** válasza:

Én ott kezdeném, hogy a gusztustalan benzin helyett etilalkoholt vennék bele a sógoroknál, mert a 96%-osra betöményített hazai pálinka inkább a magyar ember üzemanyag kiegészítője. A büdös, füstös olaj helyett pedig nagy tisztaságú szilikonolajat. (Nem ám ásványi olajjal bekevert gagyit.) Ez a kombó egyáltalán nem füstöl, legfeljebb ha hideg van, akkor kicsit gőzölög és párásít! Arány: 1:50 és így nem fog besülni sem. Hangtompítót ne felejts rátenni a kipufogóra.

Amúgy nincs áram felétek? Mert azóta az eset óta eltelt 4x év. Ma már egész harapós villanycápák vannak. :)

2018. febr. 27. 06:35
 15/19 anonim válasza:
ember azért nem füstölt a texas-i láncfűrészes gépe mert akkus gépet használt a berántó csak dísznek volt mert egy környezetbarát pszichopata egy kicsit cink lett volna itt egy hasonló gép: [link] :p
2018. febr. 28. 19:36
 16/19 pyszty válasza:
100%

Attól függ , hogy melyik filmre is gondolt a kedves kérdező :-) Valószínű, hogy az első 1974 es filmet nem látta , mert az abban használt Poulan 245A típus, mivel akkor még nem nagyon használtak szintetikus olajat és csak ásványi 2T olaj volt jobbára. ezért a filmben kérem a fűrész igenis füstölt is rendesen !!!!! Mondjuk az ásványi 2T-ből én is az 1:33 keveréket használnám. Pláne , hogy az akkori fűrészek fordulata jelentősen kisebb volt mint a mostaniaké. Konkrétan a GYÁRTÓ a Poulan 245A-hoz az 1:32 keverési arányt ajánlotta a saját olajból , amúgy lemehetett az 1:16 arányig ásványi olajjal a keverési arány :-) :-)

A 2 részben ami 1986- ban készült Poulan 4200 -ashoz , 1:40 hez a gyártó javaslata

a 3 részben ami 1990 -ben készült Stihl 066 Magnumhoz, 1:50 a 4. részben ami 1994 .ben készült MC CULLOCH 700-hoz , 1:40: hez valamint az 5 .részben ami 2003- ban készült Husqvarna 359 hez már szintetikus olajjal mehet az 1:50 , keverési arány a gyártói adatlapok alapján . REMÉLEM SIKERÜLT KIMERÍTŐ VÁLASZT ADNOM !!!!

2018. márc. 11. 09:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Ne figyelj a tudatlanokra. Próbáld ki adblue folyadékkal 1 dl kell egy tankhoz. Ott már hamarabb követelmény volt a környezetkímélés. De egyébként már akkor is 4 ütemű volt a motor nem kell beléje olaj! Persze lehet, hogy elektromos volt.
2018. jún. 10. 18:32
 18/19 anonim válasza:

2018. jún. 10. 18:32 -ra mondanám, hogy vicces válasz, de "Ő egy folyadék külön betöltőnyílással, külön tartállyal, s azzal a szereppel, hogy szelektív katalitikus redukció (SCR) során ammóniává alakulva majdnem 100%-ban vízgőzzé és ártalmatlan nitrogénné formálja a kipufogógáz ártalmas nitrogén-oxidjait./../ az AdBlue® 67,5 %-a víz" és nem az üzemanyaghoz, hanem a kipufogógázhoz adagolják.

Igen, legkevésbé akkor füstöl, ha nem működik a motor, de ez nem megoldás.

Szerintem pyszty válasza 2018. márc. 11. 09:45 a legjobb.

2019. jan. 25. 12:06
 19/19 anonim válasza:
37%
Már akkumulátor üzeműt használnak, mert az csendes, és jobb vele lefejezni, de csak szerintem.
2020. febr. 13. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!