Valaki tud nekem ajánlani ilyen sorozatot?
Figyelt kérdés
Túlélő sorozatra gondolok, legyen benne egy közösség akik túlélésért harcolnak. Kb olyan mint Walking Dead, de nem muszáj zombiknak lennie benne.2012. aug. 26. 17:13
1/12 anonim válasza:
Falling skies:Kicsit(egyesek szerint sokkal) gyengébb mint a walking dead de az is ilyen poszt-apokaliptikus sorozat csak ott UFO-k ellen küzdenek nem zombik ellen
2/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezt pont 10 perce ajánlotta barátnőm:D
Még valami esetleg? Játszódhat középkorba is vagy őskorba:D
2012. aug. 26. 17:18
3/12 anonim válasza:
A bárka ( ez abszolút nem középkori :D), nagyon jó sorozat. Az egyik nagy kedvencem :) tűlélő+ közösség, van ebbe minden ;)
4/12 anonim válasza:
Régen volt egy jó sorozat, pár emberről szólt akik lezuhantak egy utasszállítóval az Amazonas egy eldugott részén kanibalokkal meg hasonlókkal
5/12 anonim válasza:
címére sajnos nem emlékszem de ezerszer jobb volt szerintem mint a Lost...
6/12 A kérdező kommentje:
Erre gondolsz? Lefordítottam angolra story-t amit írtál és erre találtam rá google-ba:D
A bárkával csak az a bajom, hogy túl csicsás sorozat már az eleje, valahogy nem jön be, meg az alaphangulata is olyan izé.. na mind1:D Egyébként köszi a válaszokat! Ha valaki még tud ajánlani valamit azt várom
2012. aug. 26. 19:09
9/12 anonim válasza:
Most látom hogy csak egy évadot élt meg, még tv-ben néztem anno szóval nem tudtam hogy ilyen rövid :S Kár pedig annyi potencia volt benne, jellemző...egy ilyet elkaszálnak a Lost meg megy x évadon át...
10/12 A kérdező kommentje:
Lost-nak még az eleje még tetszett, aztán meg nagyon összevisszaság lett nemis néztem tovább:D
2012. aug. 27. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!