HIMYM S04E19. Szerintetek kinek van igaza?
Figyelt kérdés
A Murtaugh című részben Lily és Marshall azon vitatkozik, hogy ki edzésmódszere a jó. Lily engedi, hogy bármit csináljanak a gyerekek a pályán és mindenképp gőznek. Marshall pedig nagyon keményen edzi őket.
A rész végén Marshall beismeri, hogy Lily módszere nem akkora hülyeség, Lily viszont még mindig annak tartja Marshallét.
De szerintem inkább a Lily módszere a hülyeség, és Marshallé a lehet, hogy nem az, hiszen, először is a kosár arról szól, hogy dobjunk kosarat, másodszor pedig semmi értelme megjutalmazni a gyerekeket a 0 produkcióért, mert még hozzászoknak, és elvárják az élettől is.
Szerintetek melyik a jobb és miért?
2012. aug. 25. 18:46
1/2 anonim válasza:
én a kettőt keverném össze: kedvesen bánnék a gyerekekkel, de nem jutalaznám őket feleslegesen. Szerintem Lili módszere túl kedves Marshallé viszont túl szigorú. A kettő között :)
2/2 anonim válasza:
Marshall-é.
Amiatt mert Lilly azt mondja az állás:Móka-kacagás döntetlen.Ez a mondat sokat nyomot nekem a latba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!