Téged is zavar ha egy sorozatban/filmben megváltozik a magyarhang?
Figyelt kérdés
engem zavar,egyidő után megszokom,de addig nagyon zavar2009. júl. 25. 15:39
1/7 anonim válasza:
Engem is zavar. Főleg a Dr. House-ban zavart, mikor megváltozott a magyar hangja, az nekem nagyon idegesítő volt. Bár egy idő után megszoktam, de akkor is jobb volt az előző hangja, ez mindig bennem volt.
2/7 anonim válasza:
Az első válaszóló, mintha belőlem szólt volna!
3/7 anonim válasza:
Engem nagyon idegesít, el is megy a kedvem a sorozatból, mert ha valamit egy ideig néztem, annyira hozzá kötöm azt a szinkronhangot, hogy kiakadok ha megváltoztatják és az eredeti marad meg bennem
4/7 A kérdező kommentje:
akkor látom nem vagyok egyedül :)
2009. júl. 27. 13:07
5/7 anonim válasza:
Engem nagyon zavar!:@ Pl.: Hannah Montana a film!
7/7 anonim válasza:
Ugyan az mint az 1. válaszoló!! :)
Fuhh annyira utálom, ha megváltoztatják a hangját..
Meg amikor van 1 film amit nagyon sokszor megnézel.. És megjegyzed a szereplők hangját, erre meg a másik filmben más a hangja.. Ezz annyira idegesít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!