Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi volt ennek a sorozatnak a...

Mi volt ennek a sorozatnak a neve?

Figyelt kérdés
Ment régen egy sorozat a tv-ben, kb olyan 1996-97-ben, nem tudom pontosan. A szereplők a hófehérkéből voltak, de nem emlékszem, hogy a lányt a sorozatban is Hófehérkének hívták-e. Néhány kép ugrik be csak, pl, hogy a törpékkel versenyzett a lány és gyűjteniük kellett valamit, meg átszaladt a hídon a gőztört fel, meg egyszer látott egy hullócsillagot is. Meg volt valami pasi akibe szerelmes volt, de valami miatt nem lehettek együtt. Évek óta próbálom megtalálni valahol, ha valaki tudja, hogy mivolt a címe vagy hogy hol lehet megvenni vagy letölteni, az kérem írjon. Előre is köszönöm.
2012. aug. 25. 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:

talán a Tizedik Királyság?

nekem ez ugrot be, de nem biztos hogy erre gondolsz :)

2012. aug. 25. 15:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Jaj, sajnos figyelmetlen voltam, és nem mondtam, hogy ez egy rajzfilm sorozat volt. És sajnos nem az, amit írtál :( De köszönöm :)
2012. aug. 25. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!