A sitcomok tele voltak M. Jacksonos poénokkal, így már nem lesznek annyira viccesek ezek az utalások, poénok, csak kicsit?
Tudod, van egy olyan mondás: "Halottról vagy jót, vagy semmit". Ez egy baromság. Akárki volt az illető, nem csak a seggét lehet kinyalni. A rosszat is nyugodtan el lehet róla mondani. Úgyhogy joga van mindenkinek elítélni egy pedofilt, aki mindenét átoperáltatta, és kifehéríttette magát...
Ezek a sorozatok különben is régebben parodizálták ki, nem tudhatták, hogy ideje előtt meghal.
Ez hülyeség....kb 150szer vádolták meg pedofíliával és még csak felfüggesztettet se kapott...nem...valaki tudta hogy ha megvádolja és M.J. nem akarja hogy rossz fényben tűnjön fel inkább fizetett.és ezt még kipróbálták páran.ennyi.nem volt ő pedofil.nem HISZEM hogy van ilyen ügyvéd aki ennyiszer kitudta volna húzni a sz*rból.
A bőrszínéről meg annyit hogy először utána kéne járni és nem kéne azt elhinni amit a tvbe mondanak.Van egy bizonyos bőrbetegsége.egy bizonyos `` Vitiligo`` nevű betegség ami foltokban kifehéríti a bőrt és Michael nek is ilyen volt.Ez akarta ellensúlyozni,ezért inkább kifehérítette magát teljesen.És az operálás. az az amire tényleg nem volt semmi szükség.
Ja igen...ne haragudj,a te kérdésedre nem válaszoltam:)
De sajnos nem is tudok,mert nem voltam egy Michael Jackson rajongó,csak mindenki elhiszi azt amit hall a tvből.és ez egy picit idegesített.
Én már annak idején sem találtam őket viccesnek...
És igen, így már nem viccsek, főleg a Horrorra akarva 3-ban, amikro pedofilnak állítják be, pedig már mindenki tudja h ez nem volt igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!