Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » SPOILER! : Piton megölte...

SPOILER! : Piton megölte Dumbledoret, akkor most a Félvér Herceg a gonosz oldalon áll?

Figyelt kérdés
az 5. részben pont hogy Piton segített. vagy már akkor is gonosz volt?
2009. júl. 24. 23:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el a 7. könyvet, abból minden kiderül, hogy Piton jó és nem gonosz.
2009. júl. 24. 23:38
 2/21 A kérdező kommentje:

nincs időm elolvasni :D

ma láttam a filmet, de akkor nem értem hogy Piton miért ölte meg Dumbledoret ha jó.

2009. júl. 24. 23:42
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Piton Dumbledore embere volt és hozta neki az infókat Voldemorttól. [ezért nevezte Harry a legbátrabb embernek] azért ölte meg mert Dumbledore kérte, hogy ha megkell tennie akkor tegye meg.
2009. júl. 24. 23:49
 4/21 A kérdező kommentje:
De Harry miért nézte végig ahogy Dumbledoret megöli? És előtte Dumbledore meg kérte Harryt hogy hívja oda Pitont. Szal Dumbledore azt hitte hogy Piton jó, erre mégis pont ő öli meg?!?!wtf? :D
2009. júl. 25. 01:31
 5/21 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ne találgass, hanem olvasd el a könyvet, ezek a filmeg nem sok mindent adnak vissza. Olvasni mindíg van idő! (BKV-n, WC-n, Lefekvés előtt, fürdés közben...Stb)

Dumbledore beteg volt, ő kérte Pitont, hogy inkább ő ölje meg, mint Draco. Harry pedig csak azért nem segített, mert a láthatatlan köpeny alatt talán sóbálvány átkot szórt rá Dumbledore.

2009. júl. 25. 09:22
 6/21 anonim ***** válasza:
60%

Olvasd el a 6. 7. részt. Azokból minden kiderül.

Harry azért nézte végig, mert meg volt bénítva.

Dumbledore beteg volt, mert majdnem megölte Rowling gyűrűje, ami a Halál Ereklyéje is. Megkérte Pitont, hogy ölje meg, mert Dumbledore pálcája is a Halál Ereklyéje és nem engedhette, hogy gonosz kezekbe kerüljön. És a pálca azé, aki legyőzte az előző birtokosát.

Az igazgató tudja, hogy Piton vele van, és ha elolvasod a hetedik rész, rá fogsz jönni, miért van vele.

És nem mond, hogy nincs időd, tudjuk, hogy lusta vagy olvasni. Ez van... Az emberek többsége már csak a tévét képes bámulni.

2009. júl. 25. 10:29
 7/21 A kérdező kommentje:
nemigaz hogy nem lehet megérteni hogy NEM TUDOM elolvasni.
2009. júl. 25. 10:39
 8/21 A kérdező kommentje:
ja és kedves utolsó nem vagyok lusta ha van időm szívesen olvasok (volt már 3000 oldal is két hónap alatt) csak mivel Magyar válogatott sportoló vagyok, nincs energiám még éjszakánként olvasni.
2009. júl. 25. 10:42
 9/21 anonim ***** válasza:
72%

Akkor minek kérdezed? Vagy te minden könyvben csak az utolsó 10 oldalt olvasod el?

Ezt nem lehet ilyen könnyen elmagyarázni, jobb, ha ismered a történetet. Ha nagyon érdekel, itt megtalálod tömören: www.darkarts.hu

2009. júl. 25. 11:29
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Piton mindig is Dumbledore oldalán állt,csak a halálfalóknak azt mondta hogy csak kémekdik a Roxfortba,pedig ez pont fordítva van.Azért ölte meg Dumbledoret mert ő kérte mert amugy is meghalt volna mert vmi gyűrűt ami horcrux meg akart semmisíteni de ezt nem tudta és az eggyik keze megsebesült és a méreg terjeszkedett benne.Egyébként a 6. film elején mikor londonba vannak harryval mondta h nem szép látvány vagy vmi ilyesmit.De a végén Voldemort megöli pitont is csak Dumledore kérésére Piton odaadja az emlékeit harrynak.
2009. júl. 25. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!