SPOILER! : Piton megölte Dumbledoret, akkor most a Félvér Herceg a gonosz oldalon áll?
nincs időm elolvasni :D
ma láttam a filmet, de akkor nem értem hogy Piton miért ölte meg Dumbledoret ha jó.
Szerintem ne találgass, hanem olvasd el a könyvet, ezek a filmeg nem sok mindent adnak vissza. Olvasni mindíg van idő! (BKV-n, WC-n, Lefekvés előtt, fürdés közben...Stb)
Dumbledore beteg volt, ő kérte Pitont, hogy inkább ő ölje meg, mint Draco. Harry pedig csak azért nem segített, mert a láthatatlan köpeny alatt talán sóbálvány átkot szórt rá Dumbledore.
Olvasd el a 6. 7. részt. Azokból minden kiderül.
Harry azért nézte végig, mert meg volt bénítva.
Dumbledore beteg volt, mert majdnem megölte Rowling gyűrűje, ami a Halál Ereklyéje is. Megkérte Pitont, hogy ölje meg, mert Dumbledore pálcája is a Halál Ereklyéje és nem engedhette, hogy gonosz kezekbe kerüljön. És a pálca azé, aki legyőzte az előző birtokosát.
Az igazgató tudja, hogy Piton vele van, és ha elolvasod a hetedik rész, rá fogsz jönni, miért van vele.
És nem mond, hogy nincs időd, tudjuk, hogy lusta vagy olvasni. Ez van... Az emberek többsége már csak a tévét képes bámulni.
Akkor minek kérdezed? Vagy te minden könyvben csak az utolsó 10 oldalt olvasod el?
Ezt nem lehet ilyen könnyen elmagyarázni, jobb, ha ismered a történetet. Ha nagyon érdekel, itt megtalálod tömören: www.darkarts.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!