A legend of the seeker /A kereső legendája/ című filmnek lesz második évada? Ha igen szeptembertől vagy ezt még nem tudni?
Figyelt kérdés
Fontos lenne.2009. júl. 24. 22:15
1/3 anonim válasza:
Igen biztos, hogy lesz második évad. Azt viszont nem tudom mikortól - gondolom idén, csak nem tudom melyik hónap.
Egyébként tervezem, hogy belekezdek. Szerinted érdemes? Mert a pilot - első kettő rész - egész jó volt, és jól is nézett ki, igazából arra lennék kíváncsi, hogy tartja-e ezt a színvonalat, vagy lecsúszik egy Herkules és Xéna szintű képződményre?
2/3 A kérdező kommentje:
Merem ajánlani hogy kezd bele mert tök jó sorozat volt. /már láttam mind a 21 részt/ Nagyon remélem a 2. évad is hozza az eredeti formáját és tök izgi lesz mint az első évad.
2009. júl. 25. 13:28
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!