Aki látta a Másik Boleyn lány című filmet, válaszolna egy kérdésemre? Valamit nem értek!
Szóval tegnap néztem a filmet. Anna volt a barna hajú (Natalie Portman) Mária pedig a szőke (Scarlet Johanson) a filmben úgy volt, hogy Anna szebb volt, Mária szebben énekelt. Film után olvasgattam egy kicsit és Wikipédián ezt találtam: "Állítólag nem volt olyan csinos, mint húga, Mária, ám jóval intelligensebb és megfontoltabb volt nála, tele ambícióval. (...) Gyönyörűen énekelt, kecsesen táncolt, és rendkívül elmésen társalgott."
Máriára pedig ezt írták: Bár Mary-t tartották szebbnek, de Anna ambíciózusabb és értelmesebb volt.
A filmben meg éppen fordítva volt. szóval nem értem melyik az igaz?
A filmben is Mária a "szebb" (ez nyilván izlés kérdése), de mivel visszahúzódóbb, ezért hivalkodik Anna szépsége. Valójában Mária nem volt visszahúzódó, hanem kifejezetten kis kacér nő volt. Mária karaktere nem igazán fedi a valóságot, de azért a film így is jó.
Én is ajánlom a Tudorokat!
Így van, Mária karaktere nemigen fedi a valóságot, és úgy igazán szerintem Annáé sem, túlságosan negaítvan állítják be. Nekem az egyik kedvenc történelmi személyem ő!
Az előttem válaszolónak pedig: Henrik fiatal éveiben igenis jóképű férfinak számított, idősebb korára alakult ki a köszvénye is, és az elhízása is akkoriban történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!