Felsorolnátok nekem pár jó kis vígjátékot? Ja és még jöhetnek olyan filmek is, aminek nem muszáj vígjátéknak lennie, csak szerepeljen benne Jesse McCartney...
Figyelt kérdés
:D Írjatok egy párat lécci. :D2009. júl. 24. 15:58
1/5 anonim válasza:
Hirtelen 30, Apádra ütök, Vejedre ütök, Kabalapasi, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?, Gagyi mami, Gagyi mami 2, minden6ó
nekem ezek a kedvenceim :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, köszi utánnuk nézek. :)
De azért még várok ide, filmek :)
2009. júl. 24. 16:13
3/5 anonim válasza:
Vígjáték: Brüno.. Olyasmi mint a Ne szórakozz Zohánnal meg mint a Borath... Eléggé Brutális egy film.. Én kicsit kiakadtam a végére.. De a 3/4ét végig röhögtem, meg meg is lepődtem.:D
4/5 anonim válasza:
Én inkább régieket ajánlanék, mert ezek a mai filmek olyan silányak!
Pl.: Dutyi dili, Vaklárma, Folt a zsákját
Torrente 1., Nagy Lebowski, Idétlen időkig, Ponyvaregény
Hullajó (brilliáns, csak erős gyomrúaknak!)
Eddie Murphy filmek: Amerikába jöttem, Harlemi éjszakák, Szerepcsere, Beverly Hills-i zsaru (utóbbiak KIZÁRÓLAG régi szinkronnal)
Hirtelen ennyi jut eszembe.
5/5 anonim válasza:
Én csak annyit mondok hogy KEITH!!! Ennél nincs jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!