Irjatok vmi jó horrort, ok?
Figyelt kérdés
Valaki vmi jó horrort,ami tényleg nagyon ijesztő...eddig ahányat néztem semmi!annyira gyengék h az már fáj...az igaztörténeteseket birom leginkább,mert abba tényleg bele lehet élni magunkat.Légyszi irjatok vmi tuti félelmeteset,de ne zombisat,szörnyeset,mert szörnyen untat.2012. aug. 21. 13:09
1/7 anonim válasza:
The cabin in the woods. Szerintem az utóbbi idők legjobb horrorfilmje. Bár ez zombis, szörnyes, de semelyik másik filmhez nem lehet hasonlítani. Teljesen egyedi a sztorija.
2/7 anonim válasza:
Éden Lake...
Az erdei fantom...
Paranormal igaz történet alapján bár neked unalmas lehet.
Izlések nem egyeznek ezek jók...
3/7 anonim válasza:
Motel 1,2
Rémálom az Elm utcában (2010)
Szerintem ezek jó filmek, nem annyira ijesztőek de nagyon jók.
Igaz történet alapján készült film pedig a Kísértetjárás Connecticutban ez is nagyon jó.
4/7 A kérdező kommentje:
A rémálom az Elm utcában már láttam,tényleg nagyon jó,és tényleg nem ijesztő...a Motelről hallottam,hogy nagyon jó film,és jó h eszembejuttattad Éden Laket.Most azt fogom nézni :)...aztán a többit,az elsőről olvastam és elég jónak hangzik.KÖSZÖNTEM :)))
2012. aug. 21. 14:35
5/7 anonim válasza:
a Paranormal áldoku, ergo nem igaz történet. szerintem a Grave Encounters-t nézd meg, rengeteg horrort láttam, de eddig az a legjobb. :D
6/7 anonim válasza:
Philosophy of a knife.Ha ezt megnézed biztos vagyok benne,hogy pár napig a hatása alatt leszel.Én egy szusszra meg sem tudtam nézni,pedig azért már vagy 20 éve horror fan vagyok,de ez nálam is kiverte a biztosítékot.
A történet 100%-ban igaz alapokon íródott,és a filmben vannak eredeti felvételek is.
Ennél jobbat igazán nem tudok ajánlani.
Megtudod nézni online is.Ha megnézted kiváncsi lennék a véleményedre.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!