Vámpírnaplók! Damon után, miért Klausnak van a legnagyobb rajongótábora?
Hát ez hosszú sztori... xDD Persze az is benne van, hogy a nők a rosszfiúkra buknak (én is :P). Viszont ami engem nagyon megfogott Klausban, az főleg így a negyedik évadban van kihangsúlyozva, a belső érzelmei (mert a pszichopata vonal mellett elég erősen ott van az érzelem is, ami a sokszor kegyetlen, érzéketlen megnyilvánulásait okozza).
Nagyon érdekes, ahogy Joseph Morgan képes előhozni a karakter különböző oldalait. Az egyik pillanatban még kisfiús vigyorral csapja a szelet Caroline-nak, a következő pillanatban őrjöng és gyilkol, mégse érzi azt az ember, hogy valamelyik rész nem tartozik a karekterhez, maximálisan megfér egymás mellett a kettő. Nagyon remélem, hogy nem csinálnak belőle jófiút, mert azzal eltűnne ez az érdekes kettősség. És bármennyire féj még nekem magamnak is leírnom ezt, remélem, hogy nem hozzák össze nagyon erősen a Klaroline (Klaus-Caroline) szálat. Ők addig érdekesek, amíg kerülgetik egymást, persze, jó lenne néhány lopott csók, egy egy szenvedélyes pillanat, de ha eltúlozzák, akkor az egésznek odavész a varázsa :( Ők addig jók, amíg ez a kapcsolat egy bűnös-titkos álom marad.
Ééés, természetesen azért van Klausnak ilyen nagy rajongótábora, mert iszonyatbrutáljól néz ki :PPP
Szóval...
KEEP CALM
and
LOVE KLAUS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!