Az Egy ropi naplója c. film 3. részét már meg lehet nézni vhol online lehetőleg felirattal?
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 12:57
1/6 anonim válasza:
Több oldalon is azt írták, hogy augusztus 3-án kerül az amerikai mozikba. Magyar bamutató valószínüleg nem lesz, ugyhogy sztem a DVD megjelenéséig várnod kell. De ha meg lenne, akkor én is tuti, hogy megnézném. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm. Azt én is tudom, hogy elvileg aug. 3-án volt az amerikai bemutató és magyar szerintem biztos nem lesz, mert az első 2-őt se mutatták be, de a második részt feliratosan én meg tudtam nézni még a magyar DVD megjelenése előtt, a harmadikat viszont még sehol sem találom:(
2012. aug. 20. 14:12
3/6 anonim válasza:
Ja, tudom. Már én is kerestem... Hát sajnos. Akkor megvárjuk a DVDt. :)
4/6 egycsaj0000 válasza:
En lattam az 1,2 magyarul az HBO comedyn minden nap van
5/6 A kérdező kommentje:
Az 1, 2-őt én is láttam már nem is egyszer. Nem ez volt a kérdés
2012. szept. 16. 17:05
6/6 madi3gold3 válasza:
baszus azt mindenki láta már magyarul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!