Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek a Titanicon...

Szerintetek a Titanicon tényleg volt egy olyan pár mint a filmben Jake és Ross vagy az csak kitaláció?

Figyelt kérdés

2012. aug. 20. 10:34
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Az csak kitaláció..A titanic film hollywoodi film. Csak úgy lehet eladni ha van benne, szex, szerelem, harag,tragédia.
2012. aug. 20. 10:38
 2/10 anonim válasza:
100%
Biztos lehetett közöttük , de akik a filmben vannak szerintem kitalációk.
2012. aug. 20. 10:38
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2012. aug. 20. 10:40
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Biztosan volt szerelmes pár a Titanicon.
2012. aug. 20. 10:46
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem volt ilyen szerelem a filmben.

Egyébként 2007-ben találkoztam egy idős hölggyel. A hölgyet Millvinának hívták. 2007-ben egy angol kisvároskában találkoztam vele.(nem volt nehéz,hiszen ott életem a városkában,és a város egyik híressége volt) Ő volt a Titanic utolsó túlélője.(2 hónapos volt amikor elsüllyedt a titanic velük együtt)

Volt egy előadás ahol ő beszélt,és mesélt a bátyja,és anyja által írt vagy elmesélt élményekről. Valaki megkérdezte,hogy látta-e a Titanic filmet,és igaz-e hogy volt ilyen nagy szerelem ami a filmben is látható.

Elmondta,hogy látta a filmet(ott volt a hivatalos megnyitón is),tetszett neki. A szerelmi jelenet bármily meglepő nem igaz történet alapján íródott. Elmesélte,hogy többször találkoztak a túlélők,és soha egyik sem mesélt ahogy az anyja és bátyja sem mesélt ilyen történetet. Elmondta azt is,hogy abban az időben kizárt volt,hogy egy munkásosztálybeli csak úgy mozogjon a felsőbb osztálybeliek fedélzetén. Mesélte,hogy ők mint munkásosztálybeliek a harmadosztályon utaztak,és a bátyja emlékezett rá,hogy nem tudott a legfelső osztályra menni,mert őrködtek..Így képtelenség,hogy ilyen nagy társadalmi különbségek között szerelem szövődjön. De tetszett neki,hogy belevittek egy kis romantikát..

Sajnos 2009-ben a kedves nénike meghalt. (rengetegen voltak a temetésén, alig lehetett elférni)

2012. aug. 20. 10:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is.
2012. aug. 20. 10:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem volt.Olvastam erről és ott azt írta,hogy ők csak kitalált szereplők voltam.
2012. aug. 20. 11:43
 8/10 anonim ***** válasza:
NEM NEM HAZUGSÁG! Jack Dawson és Rose Duit Bukater igazából is létezett!
2012. aug. 24. 12:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utolsó, te azt milyen forrásból tudod?
2012. aug. 24. 12:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem Jake, hanem Jack, nem Ross és nem Duit hanem Rose DeWitt, és nem léteztek, James Cameron találta ki őket. Ezt a kérdést már ezerszer feltették.

Éppenséggel persze simán létezhettek is, de a lényeg, hogy a filmben a szerelmi szál egyáltalán nem alapszik semmilyen valós történelmi eseményen vagy személyeken. A tisztek, a tervező, Molly Brown, stb emberek léteztek, azoknak utánanéztek a forgatás előtt, de a két főszereplő nem, úgyhogy kedves kérdező, ne hagyd, hogy elcsavarják a fejed :))

2012. aug. 28. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!