The Perks Of Being A Wallflower - MO. -n fogják vetíteni?
Figyelt kérdés
Logan Lerman, Emma Watson és Nina Dobrev főszereplésével, többek között. Nagyon érdekelne. Magyar mozik fogják játszani?2012. aug. 19. 20:47
1/4 anonim válasza:
Szia!
Engem is borzasztóan érdekelne ez a film, de egyelőre még csak nyomát se találtam magyar bemutatónak. Félek egyáltalán nem fogják, még a könyvnek sincs magyar változata.
2/4 anonim válasza:
könyv már van (iszonyúan jó-Egy különc srác feljegyzései) filmről semmi hír se felirat se egy dátum :(
3/4 anonim válasza:
Kicsit késve, de itt a magyar feliratos előzetes:
http://www.youtube.com/watch?v=hx7NDb6AKEI
Ja és nem hiszem, hogy mozikban vetíteni fogják, legalábbis nem láttam itt: [link]
úgyhogy szerintem nem lesz..hacsak nem 2014-ben, amit nem látok valószínűnek, mert már a film angolul már rég kijött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!