Mi lehet ennek a thriller filmnek a címe?
Figyelt kérdés
Sajnos csak a történetére emlékszem:
Autóbalesetben megsérül egy férfi, fekszik az erdő szélén mozdulatlanul,beszélni sem tud ,csak mintha hangosan gondolkodna. Hosszú idő telik el ,mert állatok járják körbe,hangyák mászkálnak rajta.Amikor megtalálják kórházba viszik,de mivel semmi életjelet nem mutat,halottá nyilvánítják.Ő beszélne ,de nem jön ki hang csak a gondolatait szinkronizálják a filmben. Amikor viszik a halottasházba,az utolsó pillanatban veszik észre ,hogy él:!!! Egy könnycsepp jelenik meg a szeme sarkában!! Ezzel tudott csak jelezni a külvilágnak.
Ha valaki ennyi INFO után ráismer,SEGÍTSEN!!
KÖSZI
2012. aug. 19. 11:46
1/2 anonim válasza:
Meghasadva?! igazából nemláttam csak az imént olvastam a leírását és hasonlít erre.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget,de ezt a filmet én is láttam. Nem EZT keresem!!
2012. aug. 19. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!