Zombis filmekbe miért van a zombiknak mindig szép fogsoruk? :D
Figyelt kérdés
Rohad az arcuk ,testük stb ,de csodaszép fogsoruk van :D2012. aug. 18. 19:10
1/8 anonim válasza:
Mert Colgatét használnak!!:-))))))))))))))))))
2/8 anonim válasza:
Mert amikor megeszik az embert, és a gyomorhoz jutnak a gyomorsav tisztán tartja a fogzománcot
3/8 anonim válasza:
Mivel cukrot nem esznek így nem szuvasodik el a foguk!
4/8 DonnieDarko válasza:
Nem mindig az:) pl.Dead Set
5/8 anonim válasza:
4# azért ezen a képen azaz érdekes, hogy alig pár órával a fertőzés után láthatjuk, és mégis milyen koszos a fogsora, biztos még életében sem mosta megXD
6/8 anonim válasza:
Ez egy jó észrevétel! Jó kis baki! (A zombik a megevett emberek fogsorát berakják a szájukba, így mindig szép és csillógó foguk van! :D :D :D :DDDDDDDDDDDDDDDDD)
7/8 anonim válasza:
Soha nem láttam még zombit szép fogsorral. Komolyan!! Se filmen, se az életben!!!
8/8 A kérdező kommentje:
7/7 : "se az életben!!!"
O.o
Amúgy én jópár zombis filmet néztem ,és bőven a 80-90%-ukban gyönyörű ,már már csillogó fogsoruk volt.
2012. aug. 20. 01:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!