Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet a film címe? (űrhajós)

Mi lehet a film címe? (űrhajós)

Figyelt kérdés
Már nem tudom az egész sztorit, mert régen láttam. Nagyjából annyi a lényege, hogy egy idősebb faszi játssza, aki űrhajós és volt a Holdon. Úgy is kezdődik a film, hogy a Holdon vannak. Az öreg egy kráterben van, valamit talál. Többször viszaemlékezik és kiderül, hogy ott valami világító izét talált. Egy kis gyerek jár hozzá néha segíteni meg beszélgetni, mert meg akarja tudni a titkát, hogy mi volt ott fent, meg ő is űrhajós akar lenni, de az apja ezt ellenzi. Aztán nemtom mi történt, van valami űrhajós veterán találkozó, az öregnek valami szívbaja van és késve ér oda. Aztán a gyerek segít neki fóliasátrat építeni. A végére az űrhajós meghal, de a gyerek meg valami csaj megtalálja amit kerestek. Elég ködös a kép, de már csak ennyire emlékszem.. végignéztem az összes általam ismert ilyen filmet (Apollo13, Apollo18, another earth, Moon, stb..) de nem találom. Légyszi segítsetek. Köszi!

2012. aug. 18. 01:16
 1/4 anonim ***** válasza:

nem vagyok benne biztos..

De talán : Űrcowboyok

Ha nem ez az,akkor is nézd meg,mert ez egy zseniális film.

2012. aug. 18. 01:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez nem az, de majd megnézem azt is, köszi :)
2012. aug. 18. 03:25
 3/4 anonim válasza:

Nem vagyok benne biztos ,de ez a film all a legkozelebb a leirashoz :

The astronaut farmer/Űrgazda

remelem ez az :)

2012. aug. 30. 13:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Megvan.

Túl a csillagokon.

2012. okt. 30. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!