Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy hivja magát Ted Mosby...

Hogy hivja magát Ted Mosby (igy jartam anyatokkal) a 6. -7-évad valamelyik részében?

Figyelt kérdés
Annyi rémlik hogy valami gyerekkori nevét mondja,mert valami végett bepörgött....Én már kerestem a részekben de nem találtam,gondoltam csak tudja valaki innen...:) előre is köszi!:)

2012. aug. 17. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:

nem tudom mire gondolsz. ha arra, mi a Ted teljes neve, akkor tessék:

Tiodor Evelin Mosby

(Az Evelin-t lehet hogy y-nal kell írni angol vagy amerikai nevekben nem i-vel)

2012. aug. 17. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem arra gondolsz mikor Barney telefonja mindig csörög:) akkor azt használja hogy Teddy Westside 6 évadba van valahol
2012. aug. 17. 19:12
 3/6 A kérdező kommentje:

1. válaszolónak :

Nem a teljes nevére gondolok de azért köszi!

2. válaszolónak :

Nem a tedy westside-ra gondolok arra emlékszem...De azért köszi neked is ! :)

2012. aug. 18. 13:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Nektek nem rémlik valami ilyesmi hogy T-dog? :D
2012. aug. 18. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:

tudom, mire gondolsz!! nem tudom, melyik részben, de amikor Ted tanítani kezd, az 1. napján, mikor még nem tudja, milyen típusú tanár legyen, és azt magyarázzaa diákoknak, hogy hogyan szólítsák. gondolja, szigorú lesz, és akkor azt mondja, hívják Ted professornak, aztán úgy dönt nagyon laza lesz, és akkor azt mondja, hívják T-dognak (Tí-dognak ejti).

de végül amúgy megtalálja milyen tanár legyen, és nagyon jó fej:)

ugye erre gondoltál, mert ha nem, akkor ötletem sincs. tudtam segíteni??

2012. aug. 18. 21:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Aha ,azthiszem erre! :D De úgy döntötem megnézem a 6-7 évadot újból,úgy biztosabb leszek. :D
2012. aug. 19. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!