Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A hófehér és a vadász c. film...

A hófehér és a vadász c. film horror?

Figyelt kérdés

2012. aug. 16. 18:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor már én is reagálok rá. Se a Halálos Iramot, se az Amerikai Pitét nem szeretem. A Hófehér és a Vadász pedig ugyanúgy szar marad :( Akkor már igenis végig nézem, ahogy megtöcsköli azt a pitét, minthogy Kristen Stewart kifejezéstelen arcát bámuljam. Mintha berakták volna szerencsétlen az Alkonyatból ide, és azt se tudja hol van. A filmet egyedül Chris Hemsworth menti meg valamennyire, de ő meg érthetetlenül el van hanyagolva a filmben. Bár ez nem is csoda, mert még így is elnyomja Kristen Stewart játékát. Már azt se bántam volna, ha a film közben megjelennek a vámpírok Hófehér oldalán, a vérfarkasok pedig Charlize Theron mellett álltak volna (egyébként jobb lett volna ő Hófehérnek, akkor legalább a Tükör nem hazudott volna, hogy ki a legszebb).

Szapulhatnám még tovább is, de az az igazság még ezt a pár sort se érdemelte volna meg. Mert egy rövid szóval is lehet jellemezni a filmet: kaki.

A kecskéket meg ne bántsd, ha valaki felfedezné őket, újra lehet velük forgatni ezt a filmet, és akkor talán értékelhetőbb lett volna.

2012. szept. 15. 13:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem bántok én senkit:)

KriStew az állandóan nyitott szájával és a bamba fejével engem is idegesít. DE! Charlize Theron nagyon nagyon szép volt benne és jól adta a karaktert. Nekem tetszett és ennyi.

Ui.: Alkonyat és Kristen Stewart utálók ne nézzék meg a filmet, ez a titka.

2012. szept. 15. 13:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Na ebben egyetértek. Az egész filmet ő miatta szenvedés végig nézni.
2012. szept. 15. 14:47
 14/14 anonim válasza:
Nem, nem az! Xd Inkább dark-os. Szerintem nem olyan szörnyű, maximum Kristen Stewart a horror benne. . .
2013. dec. 28. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!