15 éves vagyok,18-as filmet megnézhetek a moziban, mert ugye "18 éven aluliaknak nem AJÁNLOTT"?
Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 18:45
1/5 anonim válasza:
nem foglalkoznak azzal, hogy hány éves vagy. én 12 évesen néztem meg a Kört a moziban. (rossz ötlet volt) :DDD
2/5 anonim válasza:
én is 13-14 évesen néztem meg a Fűrészt... igaz többnek nézek ki, de szerintem se foglalkoznak vele. a lényeg hogy legyen bevételük...
3/5 A kérdező kommentje:
Csak a Brünot akarom megnézni, de nemtom mér 18-as.:D
2009. júl. 22. 18:59
4/5 anonim válasza:
A Brüno azért 18-as, mert virágnyelven: politikailag inkorrekt :D és a homoszexualitás is kissé provokatívan van benne ábrázolva. Én láttam és szerintem ez tényleg vicces lett ( a Borat engem annó inkább feldühített és nem is tartottam különösebben viccesnek). Manapság gyakorlatban már mindenkinek eladnak jegyet, mert a multik a profitra mennek. Ha mégse így lenne, jó ügyvédi érzékkel hívatkozhatsz az "ajánlott" szóra, bár aki nem enged be 15 évesen az valszeg egy kekec barom, akit ez nem fog érdekelni.
5/5 A kérdező kommentje:
Ja, én is gondoltam, hogyha nem engednének be, arra az AJÁNLOTT szóra fogok hivatkozni.
2009. júl. 22. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!