Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a film amiben...

Melyik az a film amiben kivántáka gyerekek hogy essen a hó és már napra leeset?

Figyelt kérdés
Szóvla az úgy volt,hogy egy kislány nagyon szerette volna hogy essen a hó, a kislány nagy báttyája szerelmes volt egy lányba az iskolából,és akibe szerelmes volt annak volt egy karkötője a lábán,amit ő elveszitett uszás közben ,és a fijú megtalálta,,, Na sajnos csak ennyit tudok,mert a többt már elfelejtettem,remélem tudjátok hogy melyik az a film,sok sikert!!!

2012. aug. 16. 10:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Asszem Télapu, vagy valami ilyesmi.

Szerintem benne volt a télapó szó.

2012. aug. 16. 10:45
 2/9 A kérdező kommentje:
nem nem télapu
2012. aug. 16. 10:47
 3/9 A kérdező kommentje:

a kislány báttyájának volt barátjai,egy lány,és egy fiú,a báttya oda ment a lányhozakibe szerelmes volt és karta oda adni a karkötőt vagy is amit a lábán viselt, de a lány levegőnek vette a srácot,és hiába beszélt hozzá nem hallota,dea baráttya, a lány ő is szerelmes volt a srácba,és végül a srác is szerelmes lett a baráttyába,

és a kislánynak volt neki is baráttyai,azt hiszem 3-an voltak a kövér fiú,a kislány barátja szerette enni a havat, De még volt egy rosszember a filmben a hópucoló azt hiszem,nagyon csúnya volt volt egy papagája,vagy talán csak egy egyszerű madár,aztán úgy tett a kövér fiú mintha meghalt volna,és mintha fojt volna a vére,de valójában csak kecsap volt rajta, és az ember a hó pucoló elkezde enni a kecsapot róla a sült krumpluval mert volt az embernél sült krupli,, Szoval nagyon jó film én ezt a tv-ben láttam,ez vigjáték,romantikus azt hiszem . Klassz film..

2012. aug. 16. 10:56
 4/9 anonim ***** válasza:

én tudom melyik filmre gondolsz, volt olyan is benne, hogy meg akarták akadályozni hogy ez a hótoló elkotorja a havat, mert akkor kell menniük suliba. lényegé az egész film erről szól, meg a szerelmi szálról, meg hó csatáznak is

de a címe csak azért se ugrik be, valami hószünet, vagy hóbarát vagy valami ilyesmi volt a címe, de ha eszembejut megírom :)

2012. aug. 16. 11:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem erre gondoltok:

[link]

2012. aug. 16. 16:26
 6/9 A kérdező kommentje:
nagon szépen köszönöm a választ az amékre gonoltam,hóbol is megárt a sok,ez az!!!!
2012. aug. 16. 19:28
 7/9 A kérdező kommentje:

de nincs link hol lenézhetném egy oldalon sem,

valaki adna egy linket ???

2012. aug. 16. 19:29
 8/9 A kérdező kommentje:

agyatok egy linket ahol lehet nézni...

Please!!!!!!!!!

2012. aug. 17. 17:19
 9/9 anonim válasza:
Szia sajna nem tudok linked adni de ha beírod a Google keresőbe hogy: Hóból is megárt a sok videa akkor a legelső linkre ha rákattintasz meg tudod nézni:) remélem segítettem :D
2016. aug. 13. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!