Jó magyar youtube videósok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Engem jó magyar youtube videósok érdekelnének!Olyanok előnyben akik minden nap csinálnak egy-egy videóst!HErBY-t és HErBY féléket ne mondjatok mert ő szerintem egy t**ó paraszt kamerával!!!Az nem baj ha vicces csak normálisan legyen az ne attól legyen vicces mert be van b***va és káromkodik!(Bocsánat HErBY rajongók!De ez csak az én véleményem...)Előre is kösz!2012. aug. 15. 23:47
11/23 Ghostnaght válasza:
Metalexovicsot ajánlom mert vicces ugyanakkor komolydolgokról is tud beszélni és egy nagyon őszinte videós és nagyon sokat dolgozik a videóin hogy megröhögtesse az embereket
12/23 anonim válasza:
HerbyTv, By Peti Vmi Mr Shepparrrd, Játékpartizán, Puzsér videóblog, VideomaniaFCS
13/23 anonim válasza:
Ja meg még a Schimán-os vidikből nézz:)
15/23 anonim válasza:
Magyar lány videósok, akik nem csak lányoknak szóló videókat készítenek: Anett és Ancsa (így találod meg őket a Youtube-on)
16/23 kaptar15 válasza:
Az egész magyar youtube-s társadalam egy trágya :D
17/23 Hornyacsek Soma válasza:
Alexovics
Bartos Cs. István
18/23 anonim válasza:
Alexovics , JustVidman , Videomania Legvicesebbek :)
19/23 dreeamworks válasza:
Hogyhogy ki mertétek hagyni szalay isti-t ejjjj :)
20/23 anonim válasza:
Nasz Dani, Unfield, Fanmademaker, Spirex, FollowAnna, Panni és Lina, Maris, Móni szépségvilága, Isün
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!