Mit gondoltok a Bruno című filmről? Nem erősíti még jobban a melegekkel kapcsolatos sztereotípiákat?
Figyelt kérdés
Állítólag a diszkrimináció nem megengedett. Akkor miért lehet ilyen filmeket csinálni? A melegek hogy fogadják ezt? Nem lehet, hogy a heterok ezentúl ez alapján ítélik meg a melegeket? Sokan eddig is azt hitték, hogy mind rózsaszín ingben rohangál és festi a körmét. Ez a film is ezt a tévhitet erősíti. Mi a jó abban, hogy toleranciát hirdetünk, de közben kigúnyoljuk a melegeket?2009. júl. 22. 09:26
1/3 anonim válasza:
A karakter kitalálója ugyanaz, aki Borat-ot és Ali-G-t találta ki. Ő a paródiák egyik nagymestere. Én ugyan nem láttam még a Brüno-t, de meleg létemre úgy gondolom, hogy aki utál, az eddig is utált, és utálni is fog. Ez csak egy nevettető film, semmi több. Ez nem a melegek kigúnyolása.
2/3 anonim válasza:
Nekem semmi bajom a melegekkel csak egyszerűen nem értem miért kell őket Isteníteni. Igazából ez természetellenes.
3/3 A kérdező kommentje:
Én nem vettem észre, hogy bárki is istenítené őket, inkább nem kellene reklámozni a szexualitását senkinek sem. Erre a filmre szerintem sokan azt fogják mondani, hogy "igen, épp az ilyen viselkedés miatt utáljuk a melegeket", pedig a legtöbb meleg nem ilyen. Ez a film egy sztereotípiát erősít meg, a Borat is ilyen volt.
2009. júl. 22. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!