Szörnyen érzem magam tegnap óta egy film miatt. Volt már ilyen veletek?
A film címe: Imák Bobby-ért volt. Kb a film közepén meghal a fiatal főszereplő Bobby (öngyilkos lesz, leugrik egy hídról) de megy tovább a film, az egész családja és a tesói is zokognak és akkor én is sírtam. (utána még a film folyamán többször is) Egyszerűen annyira tehetetlennek érzem magam amikor a srác a híd széle felé megy, annyira szívesen megfognám hogy ne ugorjon :(

1. Egy utolsó h.ülye b.rom vagy, hogy leírtad a film központi mozzanatát SPOILER felirat nélkül. Kösz, már tuti nem nézem meg.
2. Engem hasonló módon kiütött pár napra a Híd Terabithia földjére című film. Pár éve karácsonykor adták, el is szúrta a kedvemet az egész ünnepre.

a rohadt életbe, legalább szólhattál volna, hogy Spoiler.
de hogy választ adjak a kérdésre:
a rekviem egy álomért-tól rossz érzés fogott el, arra az éjszakára mikor megnéztem. a harcosok klubjától nem kifejezett rosszérzés, inkább szorongós elgondolkodós érzelemköteg csapott meg, és az sokáig tartott, sőt még mindig hatással van rám pedig megnéztem vagy 5-6x

Hú,rengeteg ilyen film volt,aminek a hatása alá kerültem napokra is.
Ilyen pl a Csíkos pizsamás fiú, engem eléggé taccsra vágott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!