Valaki emlékszik még a Grand Prix sorozatra?
Figyelt kérdés
Ha jól emlékszem francia sorozat volt, és még Alain Prost is szerepelt benne néhányszor. Az egyik pilóta kanadai volt. Annak idején felvettem videóra, de nem találom, és jó lenne valahogy letölteni, de nem tudom, milyen évben készítették, és milyen színészek szerepeltek benne. Valaki tudna segíteni? :)2012. aug. 9. 23:21
1/2 anonim válasza:
megtaláltad már? én is vevő vagyok rá:) csak a címe kell
2/2 A kérdező kommentje:
Eddig sajnos semmi. De az előbb nagy lendületet vettem, és sikerült rájönnöm, mi az eredeti címe. Azt hiszem ez az:
Ezen kívül semmi. Se letöltő link, se videó. Ha esetleg ezek után te nagyobb sikerrel jársz, légyszi értesíts! :)
2013. szept. 7. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!