Az "Így neveld a sárkányodat" kisfilmjéhez (gift of the fury) mikor lesz meg a szinkron, vagy a felirat?
Valószínűleg, mivel egy online "kisfilm", így nem fognak belőle szinkronost csinálni, mert lusták a magyar szinkronizálók szinkronizálni (nagyonsok hasonló dologhoz nincs szinkron), és nincs rá pénz (bár annyit adózunk, inkább fordítanák erre mint a politikusoknak biciklire és testőrségre :D) ...
Viszont jó hír (talán):
Legközelebb a sárkányokat, max a magyar CartoonNetwork-ön láthatod szeptemberben (talán, mert egyáltalán nem biztos)
köszönöm szépen a válaszodat, még hogyha nem is olyan jó híreket hoztál vele... :)
Csak hogy még félig kaptam meg a választ, azt sajnos még nem tudom mikor lehet felkészülni arra, hogy jön a felirat...
de nem csüggedek, köszönöm még egyszer a válaszodat...
Szóval aki tudja, hogy mikor csinálják meg a feliratot a kisfilmhez, azt megkérem h írja le Please...
Előre is köszönöm!!
Hivatalos feliratozás nem valószínű, hogy készül, de lehet, hogy egy lelkes valaki készíteni fog.
Sőt már van!
Egyszer írom le lépésről lépésre:
0. Ajánlom a VLC vagy DivX videólejátszót az egészhez, ezek biztosan mutatják a feliratot (én speciel DivX-et használok)
1. Letöltöd ezt a fájlt:
2. Ez egy .zip formátumú fájl és van benne 3 másik (az SRT fájlra van szükség)
3. Letöltöd a youtube-ról a kisfilmet valamilyen letöltővel (Freemake downloader, youtube downloader, stb) és utána átkonvertálod .avi formátumra
youtube link: http://www.youtube.com/watch?v=OR7Vj7sWgeY
4. Csinálsz egy új mappát az asztalon és belerakod (a letöltött és átkonvertált) videót és az SRT fájlt (csak ez a kettő legyen benne)
5. Átnevezed mind a két fájlt xyz-re és elindítod az avi formátumút, és láss csodát felirat
A feliratok nagyjából pontosak, bár a nevek nem teljesen, ne kérdezd miért. Szóval pl Hibbantsziget itt Gügyefalva, stb...
Kellemes filmnézést!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
a kérdező vok... köszönöm szépen a válaszodat, de mivel én nem vagyok ilyen gépmester xD, majd a tesómat megkérem...
köszönöm szépen, remélem már holnap ezt nézem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!